Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM l-a auzit pe Alhassan şi l-a luat la ochi. Pus în gardă, după ce a semnat: "Cine nu respectă, e concurenţă!" | EXCLUSIV

MM l-a auzit pe Alhassan şi l-a luat la ochi. Pus în gardă, după ce a semnat: "Cine nu respectă, e concurenţă!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica l-a auzit pe Baba Alhassan (23 de ani) după ultimul său meci înainte de venirea la FCSB, Hermannstadt - Sepsi 1-1, şi l-a pus în gardă înainte de a venit sub comanda lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

La finalul meciului Hermannstadt - Sepsi 1-1, Baba Alhassan şi-a luat rămas bun de la colegii săi de la Sibiu şi a spus că aşteaptă vacanţa dinaintea transferului la FCSB, care l-a cumpărat cu 600.000 de la Hermannstadt în urmă cu câteva zile.

Avertismentul pe care Baba Alhassan şi jucătorii FCSB l-au primit de la Mihai Stoica: "Dacă nu, e concurenţă pe posturi, nu-i problemă!"

Mihai Stoica l-a auzit când a vorbit despre vacanţă şi l-a pus în gardă. Oficialul "roş-albaştrilor" i-a transmis că trebuie să respecte cu sfinţenie programul de pregătire fizică pe care i l-a trimis stafful FCSB şi l-a pus în gardă, aşa cum a făcut-o cu toţi jucătorii din lot, înaintea reunirii.

Banca de rezerve este cea cu care i-a ameninţat Mihai Stoica pe Baba Alhassan şi jucătorii de la FCSB, datorită concurenţei pe posturi, dacă vreun fotbalist nu respectă programul impus de club în vacanţa de Sărbători înainte de 2024.

"Am auzit că aşteaptă vacanţa Baba (n.r. - Alhassan), dar i-am trimis deja programul. Nu prea e vacanţă. De-aia îi şi chemăm mai târziu, pentru că au un program destul de... Ok, de făcut în vacanţă, dar program. Bineînţeles că se vede (n.r. - dacă nu vor lucra jucătorii). Cine nu respectă, e concurenţă pe posturi, nu-i problemă. Ştiu unii jucători care o respecte sigur programul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a plătit 600.000 de euro şi a obţinut semnătura lui Baba Alhassan, fotbalist pe care l-a dorit şi Rapid în Superligă. Mijlocaşul este asemănat de conducere cu Darius Olaru, "motorul" echipei pe care Mihai Pintilii şi Elias Charalambous o pregătesc.

FCSB are programată reunirea lotului pe 8 ianuarie 2024.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Baba Alhassan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb baba alhassanmihai stoica baba alhassan programmihai stoica program pregatire fcsbfcsb pregatirebaba alhassan pregatire fcsb 

viewscnt
Articole similare