Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, replici acide pentru Edi Iordănescu: "Ăsta e adevărul. Că unii nu recunosc...". A dat cărţile pe faţă: "M-a deranjat foarte tare" | EXCLUSIV

MM, replici acide pentru Edi Iordănescu: "Ăsta e adevărul. Că unii nu recunosc...". A dat cărţile pe faţă: "M-a deranjat foarte tare" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Edi Iordănescu, selecţionerul României, în contextul în care antrenorul i-a vrut pe Mihai Pintilii şi Thomas Neubert în stafful său de la echipa naţională. MM a spus că a fost deranjat de modul cum s-a comportat Edi Iordănescu.

MM, replici acide pentru Edi Iordănescu: "Ăsta e adevărul. Că unii nu recunosc...". A dat cărţile pe faţă: "M-a deranjat foarte tare" | EXCLUSIV

După instalarea pe banca naţională a României, Edi Iordănescu i-a dorit în stafful său pe Mihai Pintilii şi Thomas Neubert, secundul lui Toni Petrea şi preparatorul fizic de la FCSB. Cei doi n-au ajuns să lucreze din nou cu Edi Iordănescu, dar discuţiile din jurul lor au generat tensiuni între Mihai Stoica şi Edi Iordănescu.

După ce Edi Iordănescu a explicat cum urmau să decurgă lucrurile în cazul ofertei pentru Thomas Neubert, Mihai Stoica a venit cu replici acide la adresa selecţionerului, pe care l-a arătat cu degetul pentru că nu spune adevărul despre situaţie.

Mihai Stoica a dezvăluit că ştia de la Mihai Pintilii, cu o zi înainte, că nu va merge la echipa naţională în ciuda interesului lui Edi Iordănescu pentru a-l aduce în staff. În privinţa lui Thomas Neubert, MM a dezvăluit că l-a simţit tensionat pe preparatorul german înainte de a ieşi la iveală discuţia despre posibilitatea ajungerii sale la echipa naţională.

"N-a lămurit nimic. Nu a vrut să meargă Neubert, nici Pinti. Nu suntem copii. Nu puteam să-l opresc să meargă la echipa naţională, nu am putut opri pe nimeni. Puteam vreodată să mă opun? Putea să vină să spun că plec. Pinti n-a vrut să meargă. Discutăm pur şi simplu degeaba. Dacă Edi nu deschidea subiectul, habar n-aveam de Neubert. L-am văzut puţin tesionat pe Neubert, dar având COVID am crezut că de-aia, că urma să se instaleze COVID în corpul lui.

Probabil că discuţiile erau în toi. Ce m-a deranjat cu adevărat şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, probabil că o să avem o întâlnire. Spune că CFR Cluj a avut deschidere total, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni.

Cu Pintilii a fost o altă discuţie. Pintilii mi-a spus că îl vrea Edi, s-a generat discuţia în studio. Am spus clar că nu-mi convine să plece. Când s-a terminat discuţia, seara, am primit un mesaj de la Edi dacă putem să discutăm a doua zi. N-am discutat a doua zi, nici a treia. L-a sunat pe Gigi şi i-a spus 'patroane, te deranjează dacă-l iau pe Pintilii?'. Mie Pintilii îmi spusese cu o zi înainte că nu merge. Gigi a zis 'da, normal că mă deranjează'.

Asta e, cuvânt cu cuvânt, ce s-a întâmplat. Luni era discuţia la Federaţia, n-a mai fost nicio discuţie. Că unii nu recunosc adevărul, eu spun. Ăsta e adevărul. Pe mine asta m-a deranjat foarte tare, bineînţeles", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaedi iordanescuneubertpintiliiechipa nationalafcsb 

viewscnt
Articole similare