Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat câte bilete au fost vândute la derby-ul FCSB - Dinamo! Ce spune oficialul roş-albaştrilor

MM Stoica a anunţat câte bilete au fost vândute la derby-ul FCSB - Dinamo! Ce spune oficialul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta în marele derby al etapei cu numărul 8 din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekomsport 1 şi pe telekomsport.ro în format video-text.

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a anunţat vineri, prin intermediul paginii personale de Facebook, că echipa roş-albastră a vândut 25.000 de bilete, cu două zile înainte de marele derby. 

Suporterii FCSB au cumpărat 25.000 de bilete

”Se inventează grav în ultima vreme. Budescu e ba accidentat la antrenament, ba suspendat pentru că a fost eliminat acum 3 anotimpuri.

Ştirile sunt parţial adevărate. Nu s-a accidentat, ci a făcut cunoştinţă cu un păianjen (pe mare răzbunare pentru că-i cam deranja fraţii pe la loviturile libere). Nu e suspendat nici măcar 1%, ci are drept de joc în derby pentru că toamna nu-i ca iarna.

Că o avea sau n-o avea ritm de joc, vedem. Împreună cu cei peste 25.000 de suporteri care şi-au achiziţionat deja bilete. Şi cu cei care urmează să-şi achiziţioneze. Fără păianjeni, care s-au cărat recent”, a fost mesajul lui MM Stoica, postat pe contul personal de Facebook. 

Partida este programată pe Arena Naţională şi sunt şanse mari să existe 41.000 de fani, aproximativ 75 la sută din capacitatea stadionului, potrivit reglementărilor COVID-19 intrate în vigoare. 

Suporterii îşi pot cumpăra bilete începând de joi, 9 septembrie, de la casele de la Arena Naţională. Dinamo a primit 8.000 de bilete, iar cel mai probabil, acestea se vor vinde toate, deoarece dinamoviştii vor dori să umple peluza rezervată lor pe Arena Naţională. 

 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-dinamo-mm stoica 

viewscnt
Articole similare