Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat o revenire importantă în echipa lui Pintilii: ”Arată din ce în ce mai bine!” Managerul general spune că echipa mai are nevoie de un transfer EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat o revenire importantă în echipa lui Pintilii: ”Arată din ce în ce mai bine!” Managerul general spune că echipa mai are nevoie de un transfer EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a anunţat o revenire importantă în echipa lui Pintilii: ”Arată din ce în ce mai bine!” Oficialul echipei spune că echipa mai are nevoie de un transfer EXCLUSIV

FCSB a fost lovită pe un post vulnerabil în ultimii ani. Odată cu accidentarea lui Iulian Cristea (27 de ani), oficialii au fost nevoiţi să facă transferuri.

Fundaşul central de la FCSB a fost titular în înfrângerea din primul meci al României din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru, dar n-a rezistat nici măcar o repriză. Iulian Cristea s-a lovit iniţial, a dorit să continue şi s-a accidentat grav apoi, după ce a călcat într-o gaură de aspersor de pe teren. 

Fotbalistul s-a operat şi a început recuperarea. MM Stoica susţine că după perioada de pauză, jucătorul ar putea reveni în teren pentru FCSB. De asemenea, MM Stoica susţine că la echipă ar mai fi nevoie de un fundaş central, chiar dacă în perioada trecută de transferuri echipa lui Becali a fost una dintre cele mai active echipe din România. 

”Problemele noastre sunt tot în compartimentul defensiv. Ne-ar mai trebuie un jucător în centru. Totuşi, Cristea arată din ce în ce mai bine. Sunt şanse foarte mari ca după perioada de pauză el să fie integrat deja cu echipa”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.  

Clauza neştiută din transferul lui Andrea Compagno la FCSB le dă bătăi de cap roş-albaştrilor

”Exact asta a fost discuţie pe care au abordat-o ei şi au decis împreună tot cei de acolo să simplificăm jocul, să jucăm pe Andrea, e foarte greu să joci împotriva lui.

Mutu a fost inteligent, la un moment dat, erau doi oameni pe el, pentru că e greu să câştigi duelurile cu Compagno. A fost o tactică aleasă perfect, efectiv nu le-am dat nicio şansă.

Meritul în principal e al spectatorilor, al celor care au venit în număr foarte mare... au fost peste 30.000, nu mă aşteptam să fie mai mulţi de 25.000.

Cred că e bine să joci şi în funcţie de adversar. Poţi să încerci să joci aşa, dar adversarul să îţi pună probleme la care nu te aştepţi.

Următorul meci din campionat e la FC U Craiova, Andrea Compagno nu va juca, deci e posibil să se schimbe datele problemei.

(n.r. există clauză să plătească clubul ceva dacă joacă Andrea Compagno?) Exact, da”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-pintilii-iulian cristea 

viewscnt
Articole similare