Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat următorul golgheter al FCSB: "E superior tuturor atacanţilor români. Am pretenţia că mă pricep". Care e condiţia | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat următorul golgheter al FCSB: "E superior tuturor atacanţilor români. Am pretenţia că mă pricep". Care e condiţia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a tras concluziile victoriei reuşite de liderul Superligii contra Universităţii Craiova, pe Arena Naţională. Oficialul roş-albaştrilor a vorbit în termeni laudativi despre unul dintre jucătorii care nu au prins foarte multe meciuri ca titular în acest sezon.

FCSB a câştigat duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-off-ul Superliga României.

Bucureştenii s-au impus datorită golului marcat de Coman (29) şi a autogolului dat de Vlădoiu (32).

Fotbalistul FCSB-ului l-a impresionat încă o dată pe Mihai Stoica: ”Îţi vine să-i spui să alerge mai puţin”

La o zi distanţă, Mihai Stoica a fost în studioul Orange Sport şi a analizat jocul făcut de FCSB pe Arena Naţională. Acesta a fost impresionat, în mod special, de doi jucători: Octavian Popescu şi David Miculescu.

Mai mult, despre purtătorul tricoului cu numărul ”11”de la FCSB, Mihai Stoica a avut o mulţime de laude şi a precizat că ”e mult superior tuturor atacanţilor români”.

”Cel mai mult m-a bucurat, Octavian Popescu şi David Miculescu. Despre Miculescu mereu am spus că e foarte bun, merită să fie titular la noi. Sunt convins că va fi golgheterul nostru dacă va evolua titular în campionatul următor. Am pretenţia că mă pricep, cât de cât. 

Să vină Alibec şi Louis Munteanu, Miculescu e mult superior tuturor atacanţilor români, e cu mult peste toţi, că are altceva. Are 1.90, are un stâng necruţător, îţi vine să-i spui să alerge mai puţin. Atacanţii masivi sunt mai lenţi, dar nu e cazul lui David. 

Ştie fotbal, schimbă jocul, se duce în pressing, recuperează, dă diagonală spre Coman senzaţională. Când vreodată un jucător de 1.90 dă diagonale? Alibec poate face asta, dar niciodată n-a fost vârf împins. Nu dă gol Miculescu? Cum să dea, dacă nu joacă? Cu UTA, Craiova a dat, după n-a mai jucat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile şi a reuşit să livreze patru goluri şi o pasă decisivă, în toate competiţiile.

De asemenea, legat de prestaţia roş-albaştrilor contra Univesităţii Craiova, Mihai Stoica a subliniat faptul că oltenii s-au prezent fără trei jucători importanţi din lot: Screciu, Bancu şi Mitriţă.

”Suntem mult peste aşteptări. Mă feresc... Mi-e frică. Uite, Rapid a pierdut trei meciuri la rând într-un moment în care nimeni nu se aştepta la asta. Au pierdut trei meciuri din trei!

Noi, meciurile cu cele mai bune echipe la sfârşitul sezonului regulat le avem acum, urmează. Au fost meciuri cu Craiova care n-au semănat deloc între ele, chiar dacă primul meci a fost câştigat cu 3-0, cu Ngezana - Dawa, dar am făcut un joc foarte bun, cel din Ghencea. 

De data asta Craiova a venit cu un mare handicap, cu cei mai buni trei jucători lipsă, Screciu, Bancu şi Mitriţă. Plus că am fost net superiori. Cred că i-am prins şi după meciul de Cupa României, în 120 de minute, şi îmi era greu să cred că nu-i vom domina categoric”, a completat oficialul FCSB, la Orange Sport.

În urma acestei victorii, FCSB s-a distanţa la 10 puncte în vârful clasamentului, având 38 de puncte în prezent. Următoarele două clasate, CFR şi Craiova, au 31 de puncte.

  • Gigi Becali plătea 1,7 milioane de euro celor de la UTA Arad pentru David Miculescu, în 2022
  • 7 goluri şi 4 assist-uri are Miculescu pentru FCSB, în 81 de meciuri

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadavid miculescusuperliga 

viewscnt
Articole similare