Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a confirmat oferta pentru Ianis Stoica despre care a vorbit Gigi Becali! ”M-a întrebat pe ce sumă să plece!” EXCLUSIV

MM Stoica a confirmat oferta pentru Ianis Stoica despre care a vorbit Gigi Becali! ”M-a întrebat pe ce sumă să plece!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat azi că a primit o ofertă pentru tânărul jucător Ianis Stoica, iar managerul general FCSB, MM Stoica, a confirmat ce a spus latifundiarul din Pipera, în direct, la TelekomSport.

MM Stoica a confirmat oferta pentru Ianis Stoica despre care a vorbit Gigi Becali 

Atacantul în vârstă de 18 ani a impresionant în acest sezon, iar în urmă cu câteva zile a apărut o informaţie, conform căreia Arsenal ar fi intersată de jucătorul lui Gigi Becali, urmând ca totul să fie preluat de presa insulară. 

Joi, patronul FCSB a confirmat că a primit o ofertă de la Arsenal în valoare de 7.5 milione de euro. Becali nu s-a grăbit să accepte oferta, nu a fost mulţumit de sumă şi doreşte procente dintr-un eventual viitor transfer al puştiului Ianis Stoica. 

Invitat în studioul TelekomSport, MM Stoica, a a declarat că Gigi Becali i-a spus despre o ofertă şi l-a întrebat cu ce preţ ar trebui să îl cedeze pe Ianis Stoica. 

”Mi-a zis şi mie Gigi că a primit o ofertă. Nu ştiu nimic, doar ce a spus el. M-a întrebat pe ce sumă să plece. Când oferta e mare, nu trebuie să stea niciun jucător”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

Ianis Stoica a ajuns în presa internaţională după prestaţiile bune din acest sezon la FCSB. Atacantul de perspectivă ar fi dorit de Arsenal, potrivit The Sun, care a scris despre interesul "Tunarilor" pentru el.

Ianis Stoica a reuşit pentru FCSB în acest sezon 6 goluri in 14 partide, iar tânărul jucător este cotat la 450 de mii de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-ianis stoica-becali 

viewscnt
Articole similare