Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dat cărţile pe faţă! Regretă că i-a cerut lui Becali să îl dea afară pe Nicolae Dică

MM Stoica a dat cărţile pe faţă! Regretă că i-a cerut lui Becali să îl dea afară pe Nicolae Dică galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că i-a propus lui Gigi Becali schimbarea lui Nicolae Dică. Cu toate acestea, MM regretă că i-a cerut finanţatorului de la FCSB înlocuirea lui "Nick".

MM Stoica a recunoscut că i-a propus lui Becali înlocuirea lui Nicolae Dică, însă susţine că povestea reală nu este aşa cum a relatat-o latifundiarul din Pipera: "Cu Dică nu m-am contrat, doar că la un moment dat i-am spus lui Gigi că eu cred că avem nevoie de un alt antrenor! Asta nu înseamnă că am şters cu buretele ce făcuse Dică. Ne-am calificat eliminând de-o manieră categorică o echipă foarte bună, pe Viktoria Plzen. Şi a bătut Lazio! Nu se poate spune că a fost un mandat slab. După au fost nişte probleme, iar eu credeam că e nevoie de o schimbare. Gigi n-a relatat cu veridicitate ce i-am spus eu. Eu nu i-am spus că nu avem antrenor. Nici vorbă! I-am spus că trebuie să aducem pe altcineva. Aşa am considerat în momentul ăla. De ce? Nu destănui şi n-am făcut niciodată asta. În momentul în care primeşti din multe direcţii informaţii trebuie să iei măsurile care se impun chiar dacă îţi sacrifici un om apropiat”, a declarat Stoica pentru GSP

MM STOICA REGRETĂ PLECAREA LUI DICĂ DE LA FCSB 

Fostul director sportiv de la FCSB a recunoscut că probabil a greşit atunci când i-a cerut lui Becali să îl înlocuiască pe Dică: "Ştiind acum că după plecarea lui Dică vine Teja şi că pierdem campionatul, bine, nu câştigăm campionatul, n-aş mai propune schimbarea lui".

Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB în pauză de iarnă, însă actualul antrenor de la Poli Iaşi nu a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul şi anume acela de a câştiga titlul în Liga 1. Nicolae Dică a lăsat FCSB pe locul doi în campionat. 

MOTIVUL PENTRU CARE DICĂ A FOST DAT AFARĂ DE LA FCSB

Propunerea lui MM este posibil să îl fi influenţat pe Becali, însă decizia de a îl da afară de la FCSB i-a aparţinut doar lui Becali, iar Stoica ştie când s-a întâmplat ruptura: "Dacă la meciul cu CFR din decembrie n-ar fi făcut o schimbare care l-a scos din sărite pe Gigi, Dică nu cred că ar fi plecat. Dică l-a introdus în timpul meciului pe Moruţan şi tot în timpul jocului l-a scos. Fără să-i dea niciun fel de explicaţie. Nimănui!", a mai spus Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mm stoicadicafcsb 

viewscnt
Articole similare