Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dat peste Messi în aeroport. Oficialul, şocat de ce făcea argentinianul. "Nu-l dă mintea afară din casă". Obiceiul deranjant pe care-l au şi fotbaliştii de la FCSB | EXCLUSIV

MM Stoica a dat peste Messi în aeroport. Oficialul, şocat de ce făcea argentinianul. "Nu-l dă mintea afară din casă". Obiceiul deranjant pe care-l au şi fotbaliştii de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, le-a cerut fotbaliştilor să renunţe la jocurile video, pe care le consideră dăunătoare pentru sportivi. De asemenea, a dezvăluit un episod în care l-a văzut şi pe starul Lionel Messi atunci când se juca pe PlayStation.

Mihai Stoica le dă un sfat fotbaliştilor: "Nu citeşti o carte... Uită-te, mă, pe Netflix. Ascultă muzică"

Revoltat de faptul că turneul de DOTA 2, care i-a adus Primăriei Capitalei o sumă impresionantă de bani, peste chiria venită din fotbal, a blocat accesul FCSB-ului sau Rapidului pe Arena Naţională, Mihai Stoica le-a ţinut o lecţie fotbaliştilor, inclusiv celor de la FCSB. 

"E o mare nenorocire, e un flagel la fel de... Să nu folosesc cuvinte. Jocurile video, un flagel înfiorător, mai ales pentru sportivi. Sportivii nu-şi mai aparţin. Se antrenează şi după fug să joace FIFA, nici nu ştiu ce e DOTA ăsta şi nu mă interesează şi n-o să mă intereseze nimic. Asta e îndobitocirea unui om, în loc să pui mâna pe o carte.

Bine, nu citeşti o carte. Nu e problemă. Nu vrei să te uiţi la un meci, că eşti fotbalist, dar nu-ţi place să te uiţi. Uită-te, mă, pe Netflix, sunt seriale interesante, dacă nu suporţi să citeşti o carte. Ascultă muzică. Lasă manelele, că sunt nişte versuri prea stupide. Ascultă nişte manele mai vechi, alea merg numai la ceva cu grade (n.r. - zâmbeşte). Nu se poate aşa ceva să te joci ore întregi, să pierzi nopţi", a declarat oficialul de la FCSB pentru Telekom Sport. 

MM Stoica l-a văzut şi pe Messi pe PlayStation. "Nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă"

În una dintre rarele ocazii, Mihai Stoica s-a întâlnit cu starul lui PSG, Lionel Messi, pe aeroportul din Nisa, făcând exact lucrul care-l deranjează pe conducătorul de la FCSB. Mai mult, MM l-a criticat pe argentinian pentru ce a făcut până acum la echipa din capitala Franţei. 

"L-am văzut pe Messi, eu l-am văzut pe Messi pe aeroportul din Nisa. Îşi luase titlul de cel mai bun jucător din Champions League şi se juca pe PlayStation. Da (n.r. - e jucător extraordinar), dar nu-l bănuiesc că-l dă mintea afară din casă.

Niciodată Cristiano Ronaldo nu s-ar fi dus la o echipă să fie numărul 30, să fie scutierul unuia ca Neymar. Cristiano Ronaldo niciodată nu ar fi făcut asta. Cristiano s-a dus şi a spus <<Băi, numărul 7 e al meu>>. <<Păi, e Edinson (n.r. - Cavani)>>. <<Lasă-mă, bă, cu Edinson>>. Ăla e Thomas Edison, nu am auzit de el. Tricoul, la mine! Eu sunt şef şi vă sparg pe toţi în două. Ok, echipa nu face rezultate, dar o să facă, dar el tot şef este, iar  Messi s-a dus şi s-a culcat în spatele zidului cu numărul 30, iar la meciul cu City a jucat fundaş dreapta. Hai, mă!", a mai spus managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport. 

De la FCSB, Darius Olaru şi Florinel Coman sunt pasionaţi de jocurile de video, în special de seria FIFA a celor de la Electronic Arts. În trecut, Denis Alibec a fost criticat de Gigi Becali pentru că petrecea prea mult timp cu jocurile video. 

Prima explicaţie oficială după ce Gigi Becali a dat ordin ca vedeta să fie transferată de la FCSB: "Ţi-ai făcut viaţa, tu, familia, urmaşii tăi" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: lionel messipsgmihai stoicamm stoicamm stoica lionel messi 

viewscnt
Articole similare