Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Florin Tănase

MM Stoica a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Florin Tănase

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost ofertat în această vară de Al Ain, dar Gigi Becali nu a dorit să îi dea drumul, deoarece a considerat că suma oferită de arabi este prea mică.

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a vorbit despre viitorul lui Tănase şi a precizat că jucătorul va pleca, doar dacă echipa va primi o ofertă de nerefuzat. 

”Tănase nu pleacă! 

”Tănase nu pleacă! Dacă va pleca, vom discuta. Dacă va pleca, va pleca pe o sumă foarte mare. Patronul noastre cumpără şi scump, dar vinde foarte scump. Posibilităţi de plecare sunt pentru oricine. Dacă venea cineva să-l vadă ieri la antrenament, probabil că dădea banii imediat, într-o singură tranşă”, a spus Stoica, la conferinţa de presă.

Noul antrenor al FCSB-ului, Dinu Todoran a fost şi el prezent la conferinţa de presă, iar omul care l-a înlocuit pe Toni Petrea speră să se bazeze pe serviciile lui Tănase şi în sezonul viitor. 

 Deocamdată, Tase este la noi şi profităm cât mai mult de el”

”Am cei mai buni jucători din România în toate compartimentele. Sunt dornici de performanţă. E un jucător important, de echipă naţională, e golgheterul campionatului. Deocamdată, Tase este la noi şi profităm cât mai mult de el”, a spus tehnicianul.

Tănase a marcat 24 de goluri în sezonul precedent de Liga 1, depăşindu-l pe Harry Kane, care a fost golgheter în Premier League cu 23 de goluri. În topul golgheterilor din Europa, Tănase este pe locul zece.

Mijlocaşul a avut ofertă şi din Emiratele Arabe Unite, de la Al Ain, însă Becali a refuzat să îl dea în schimbul sumei de patru milioane de euro. 

„Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 şi te las!'. Asta a fost discuţia. Nu, nu-l dau”, transmitea Gigi Becali, pentru AS.ro, în urmă cu 3 săptămâni.

Cinci milioane de euro este cota mijlocaşului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com În sezonul trecut, el a jucat în tricoul FCSB-ului 36 de meciuri, a înscris 25 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-mm stoica-gigi becali 

viewscnt
Articole similare