Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a lămurit situaţia lui Florin Tănase! ”Are 30.000 aici. Cum să fie de nerefuzat?” EXCLUSIV

MM Stoica a lămurit situaţia lui Florin Tănase! ”Are 30.000 aici. Cum să fie de nerefuzat?” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre situaţia actuală a lui Florin Tănase de la FCSB.

În vară, Tănase mai avea doar un an de contract cu FCSB şi ar fi putut pleca liber în iulie 2022. Înţelegerea sa avea inclusă o clauză de reziliere de cinci milioane de euro pe care era clar că nu ar fi plătit-o vreun club, având în vedere că jucătorul se apropia de finalul contractului.

Astfel, din respect faţă de club, Florin Tănase a semnat un contract nou, cu o clauză de reziliere de doar trei milioane de euro, dar şi un salariu mărit. Cele două părţi au convenit că acesta era un preţ echitabil pentru decarul FCSB-ului, însă, până acum, clubul nu a primit nicio ofertă care să corespundă clauzei de reziliere.

Chiar dacă Florin Tănase a declarat public că ar vrea să plece la o echipă din Arabia Saudită, pe un salariu mult mai mare, până la urmă, a rămas la FCSB.

Invitat în studioul TelekomSport, MM Stoica, a lămurit situaţia lui Tănase. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că echipa nu a primit nicio ofertă până acum şi a spus că înţelegerea actuală revine în vigoare.

”Are 30.000 aici. Cum să fie de nerefuzat?”

”Tase nu pleacă, e al nostru. Ferencvaros... Are 30.000 aici. Cum să fie de nerefuzat? Te-ai duce pe 30.000 de aici pe 40.000 în altă ţară cu soţie care urmează să nască aici? Nu a fost nicio ofertă până acum. Punct. Contractul lui e în vigoare”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: tănase-fcsb-mm stoica 

viewscnt
Articole similare