Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a numit atacantul ideal pentru FCSB, dar Becali se opune: ”Ar fi golgheterul echipei!” | EXCLUSIV

MM Stoica a numit atacantul ideal pentru FCSB, dar Becali se opune: ”Ar fi golgheterul echipei!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), nu ratează nicio ocazie să-şi anunţe intenţiile de a achiziţiona încă un atacant la echipă, nemulţumit de soluţiile avute la îndemnână, în acest moment.

Andrea Compagno pare doar o umbră a jucătorului care marca pe bandă rulantă sezonul trecut, Dorin Rotariu nu pare să poată juca ”9 fals” aşa cum şi-ar fi dorit Gigi Becali, iar David Miculescu nu are experienţa necesară pentru a juca în acea poziţie.

Gigi Becali ignoră propunerea lui Mihai Stoica

Aşadar, Gigi Becali a anunţat că-şi va trimite oamenii în străinătate, în special în Africa de Sud, pentru a-i găsi un atacant puternic, de careu, de cel puţin 1.90 m, care să ştie să ţină de minge în momentele cheie ale jocurilor, când FCSB are nevoie de posesie.

Cu toate acestea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că FCSB are în propria curte un asemenea jucător care, chiar dacă acum nu poate juca la nivelul aşteptărilor, are potenţialul de face acest lucru în viitorul apropiat.

Este vorba despre David Miculescu, fotbalist adus de la UTA Arad, în vara lui 2022, pentru 1.200.000 de euro.

  • Iniţial, Gigi Becali declarase că activase de reziliere a jucătorului, de 1.700.000 de euro. Ulterior, a revenit cu lămuriri.

MM Stoica l-ar vrea pe David Miculescu în poziţia de atacant, deoarece are foarte mare încredere în calităţile sale, însă Gigi Becali pare să-i ignore sugestia şi să caute în continuare pe piaţă jucătorul perfect pentru atacantul FCSB-ului.

Eu, dacă aş fi decis, David Miculescu ar fi jucat meci de meci şi, poate, ar fi fost golgheterul echipei. Da, vârf. A jucat şi la UTA vârf. Poate să joace acolo.

Am altă părere despre el: îl văd un jucător cu certe perspective, dar trebuie să joace. Dacă joacă 20 de minute o dată la trei meciuri, nu are cum să crească”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a adunat 66 de partide pentru FCSB, însă a reuşit doar 6 goluri şi 5 pase decisive. Din aceste 66 de jocuri, doar în 7 a fost utilizat ca atacant, în care a şi marcat 3 goluri.

  • În restul partidelor a fost utilizat, cu preponderenţă, în flancul drept al ofensivei.
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: mm stoicadavid miculescugigi becali 

viewscnt
Articole similare