Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a reacţionat după comunicatul CCA: „Dacă tot îl faci, fă-l cum trebuie! În loc să scrie atacant, a scris fundaş, ar face bine să modifice” | EXCLUSIV

MM Stoica a reacţionat după comunicatul CCA: „Dacă tot îl faci, fă-l cum trebuie! În loc să scrie atacant, a scris fundaş, ar face bine să modifice” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, a reacţionat la comunicatul emis de CCA după meciul dintre Poli Iaşi şi Sepsi, scor 1-0.

MM Stoica a reacţionat după comunicatul CCA: „Dacă tot îl faci, fă-l cum trebuie! În loc să scrie atacant, a scris fundaş, ar face bine să modifice” | EXCLUSIV

MM Stoica a apreciat că cei de la CCA au transmis în sfârşit un comunicat după o nouă fază controversată în Superligă, dar a criticat o greşeală apărută în mesajul lui Vassaras.

„Mai bine mai târziu decât niciodată, dar e greşită ultima exprimare. Dacă tot facem un comunicat, hai să-l facem cum trebuie. Ultimul paragraf strică tot ce a vrut el să facă pozitiv. Probabil e o greşeală, în loc să scrie atacant, a scris fundaş, dar ar face bine să se uite la emisiuni şi să modifice.

Dă senzaţia că unii arbitri beneficiază de un tratament prefernţial din partea lui Vassaras. Unii au fost lăsaţi din mână. E clar că nu are nicio vină Chivulete”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

În minutul 81, la scorul de 1-0 pentru Poli Iaşi, Sepsi a restabilit egaliatea prin golul lui Gabriel Debeljuh. Bucuria covăsnenilor nu a durat doar câteva minute, pentru că arbitrii din camera VAR l-au chemat pe ”centralul” Chivulete la marginea terenului pentru a revedea faza.

Acesta a anulat golul lui Sepsi, după ce a văzut imaginile arbitrilor VAR, care au tras linia offisde-ului printre picioarele lui Martac, cel mai apropiat jucător ieşean de buturile echipei gazdă.

Cum arată comunicatul emis de CCA

„La finalul meciului Politehnica Iaşi – Sepsi, meci restanţă din etapa 7 a Superligii, disputat joi, 19 octombrie, CCA a obţinut imediat toate informaţiile şi a intrat în posesia imaginilor din camera VAR.

Având în vedere faptul că jucătorul aflat în atac are în mod evident intenţia de a juca mingea şi are un duel cu adversarul pentru a intra în posesie şi în baza informaţiilor oferite de VAR, arbitrul meciului, chemat la monitor pentru a verifica intenţia jucătorului de a juca mingea, a interpretat corect faza.

Dar, după verificarea ulterioară a procedurii, după finalul partidei, jucătorul aflat în atac s-a dovedit că se afla, la limită, în joc, cu o distanţă de 10 centimetri până la penultimul apărător. Ne cerem scuze pentru eroarea arbitrului VAR şi a arbitrului asistent VAR în identificarea fundaşului cel mai apropiat de linia porţii. Ambii oficiali de joc au fost înlocuiţi de la viitoarele delegări.

Arbitrul de centru nu poate fi învinuit întrucât din camera VAR i s-a confirmat faptul că fundaşul în dreptul căruia a fost trasată linia de ofsaid era cel mai apropiat de linia porţii. În urma verificării CCA, acest lucru s-a dovedit a fi incorect”, se  arată în comunicatul postat pe Frf.ro.

Afla mai multe despre: mm stoicasepsipoli iasiccakyros vassaras 

viewscnt
Articole similare