Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a reacţionat după egalul cu Clinceni! "Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii!" Atac direct către CFR. "Bălgrădean, Bouhenna, i-au luat în ordine alfabetică?"

MM Stoica a reacţionat după egalul cu Clinceni! "Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii!" Atac direct către CFR. "Bălgrădean, Bouhenna, i-au luat în ordine alfabetică?"
galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, într-un meci al etapei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1.

În urma acestui egal, FCSB a ratat şansa de a urca în fruntea clasamentului, iar Mihai Stoica a reacţionat pe Facebook. Oficialul echipei lui Gigi Becali a acuzat arbitrajele din ultimele meciuri şi a lansat un atac către marii rivali de la CFR Cluj. De asemenea, MM Stoica le-a dat o replică celor care au spus că meciul cu Academica Clinceni ar fi fost aranjat. 

"Poate că n-am jucat ce ne aşteptam, dar nu uitaţi că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Aşa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Şovre i-a schimbat decizia lui Colţescu de la 30 metri şi omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty. Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vaşvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil.

Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Şut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, aşa cum a fost la meciul tur, cu henţul lui Camora. La presupusul penalty la Roman în Botoşani - Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Creţu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua.

Apropo de foştii noştri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziţia lui preferată - pe jos, deşi Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol. Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoşani. Nu acelaşi lucru se poate spune despre alţii. Bălgrădean, Bouhenna... i-au luat în ordine alfabetică? Nu ştim. Ştim doar că i-au luat. De când? Nici asta nu ştim", a scris MM Stoica, pe Facebook.

FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 46 de puncte, fiind la un singur punct în spatele CFR-ului. Academica Clinceni rămâne pe locul 5, cu 26 de puncte, fiind la 5 puncte distanţă de FC Botoşani. 

 

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare