Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a reluat legătura cu Alexandru Chipciu: ”Nu mai suntem pe silent” | EXCLUSIV

MM Stoica a reluat legătura cu Alexandru Chipciu: ”Nu mai suntem pe silent” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Deşi MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la vicecampioana României, a lăsat de înţeles de mai multe ori că relaţia sa de prietenie cu fostul jucător al roş-albaştrilor, Alex Chipciu, s-a cam rupt, recent, lucrurile dintre cei doi pare că s-au schimbat.

MM Stoica a reluat legătura cu Alex Chipciu. Ce a dezvăluit

Mai exact, recent, MM Stoica a dezvăluit că a reluat legătura cu Alex Chipciu, fostul jucător de la FCSB, dar nu a oferit mai multe detalii.  Cei doi au avut o perioadă de ”silenzio”, aşa cum a spus de mai multe ori MM Stoica. 

”N-am întâlnit un sportiv care să ducă viaţă pe care o duce Chiricheş şi să încerce orice crede că  îl ajuta. Şi are o ”colaborare ”şi cu Chipciu pentru că şi el e la fel. Şi apropo de Chipciu nu mai suntem pe silent, am vorbit, gata”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • Alex Chipciu evoluat la FCSB în perioada 2012 - 2016, când a bifat 169 de prezenţe la gruparea roş-albastră şi a prins un transfer în străinătate, la RSC Anderlecht (trei milioane de euro).

Mihai Stoica, oficialul de la FCSB, a susţinut, de mai multe ori, în trecut, că mijlocaşul de 34 de ani ”vorbeşte prea mult”.

„Îl cunosc bine pe Alex. Gândeşte cu voce tare şi nu cred că s-a cenzurat vreodată. Mai ales acum, când vorbeşte cu presa după fiecare meci.

A vorbit cam mult, prea mult. Şi vorbind mult, te expui. Spui chestii pe care după aceea le regreţi. Aş avea şi eu multe de spus, dar vreau să mai jucăm în Ghencea, la vară, când Arena Naţională va fi închisă”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Ce a spus Chipciu despre CSA Steaua

Alex Chipciu a oferit o declaraţie sinceră despre CSA Steaua la finalul meciului din Cupă.

„Doamne fereşte. Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua. Daca asta e Steaua, doamne... Ce Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Doamne fereşte. E o bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum”, a spus Alexandru Chipciu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: mm stoicaalex chipciufcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare