Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, anunţ de ultimă oră! ”A semnat Edjouma. Gigi când doreşte ceva, ştie să ajungă la tejghea înaintea celorlalţi!” EXCLUSIV

MM Stoica, anunţ de ultimă oră! ”A semnat Edjouma. Gigi când doreşte ceva, ştie să ajungă la tejghea înaintea celorlalţi!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB.

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv. Acesta va ajunge la vicecampioana României pe 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1.

Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în această perioadă de mercato. 

Invitat în studioul TelekomSport, MM Stoica a dezvăluit că a fost stresat până când Edjouma a semnat contractul cu FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor nu a dorit să mai dezvăluie cine a fost în cursa pentru jucătorul care a a evoluat în acest sezon la Botoşani. 

 ”Gigi când doreşte ceva, ştie să ajungă la tejghea înaintea celorlalţi!”

”Am fost stresat până a semnat Edjouma, când îti doreşti foarte mult să se materializeze un transfer, până nu vezi semnăturile, ai emoţii. Încărcarea mare la noi e pe umerii lui Argăseală, şi când pleacă jucători, şi când vin. 

Nu ştiu cum a trecut ziua de azi, aveam senzaţia că se poate ivi ceva pe ultima sută de metri, chiar dacă actele s-au finalizat ieri între cluburi. Nu pot să zic cine mai era la coadă să îl ia, dar Gigi când doreşte ceva, ştie să ajungă la tejghea înaintea celorlalţi”, a spus MM Stoica, la TelekomSport. 

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-edjouma 

viewscnt
Articole similare