Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica anunţă alte două transferuri la FCSB, după Băluţă şi Ngezana. ”Asta va fi tot! Sau poate mai apare încă unul”

MM Stoica anunţă alte două transferuri la FCSB, după Băluţă şi Ngezana. ”Asta va fi tot! Sau poate mai apare încă unul”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că marţi ar urma să fie perfectate alte două transferuri.

Oficialul ”roş-albaştrilor” nu a dorit să ofere numele celor doi jucători, însă unul dintre aceştia este un fundaş străin, internaţional, care în acest moment se află la lot.

  • Şanse mici ca-n afara celor doi jucători să mai fie achiziţionat încă un fotbalist.

Mihai Stoica anunţă alte două transferuri la FCSB

Din informaţiile oferite de sport.ro, acesta ar putea fi nord-macedoneanul Nikola Serafimov, de la MOL Fehervar (Ungaria). De transferul fundaşului s-ar interesa şi CFR Cluj.

Până în acest moment, FCSB a anunţat două transferuri de răsunet: Alexandru Băluţă, adus de la Akademia Puskas, şi fundaşul sud-african Siyabonga Ngezana, de la Kaizer Chiefs.

  • Dacă primul ar fi venit liber de contract, convins doar cu un contract şi o primă de instalare, pentru sud-african s-ar fi plătit în jur de 900.000 de euro.

Mihai Stoica este îngrijorat de situaţia lui Siyabonga Ngezana, deoarece africanul are probleme cu viza şi nu va prinde startul pregătirii pentru noul sezon.

Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şanse foarte mici să fie chiar trei. Probabil că mâine se va definitiva situaţia a doi jucători susceptibili de a face parte din lotul nostru în ediţia de campionat care urmează să înceapă. Asta va fi tot sau, v-am spus, este posibil să mai apară încă un jucător

Problema noastră, în acest moment, este cum să-l îl aducem mai repede pe Siya (n.r. - Siyabonga Ngezana), pentru că sunt ceva probleme cu formalităţile.

După Feedback-ul de astăzi, nu este bine deloc. Sper să găsim sprijin şi la autorităţi. E un caz special, un fotbalist. În mai puţin de o lună de zile începe sezonul. Trebuie măcar să facă cunoştinţă cu noii colegi”, a declarat Mihai Stoica luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

În afara celor doi jucători transferaţi, la FCSB s-au întors alţi doi fotbalişti după terminarea împrumuturilor - Valentin Gheorghe şi Mihai Lixandru - şi pot ajuta echipa la nevoie.

Afla mai multe despre: mihai stoicabalutangezana 

viewscnt
Articole similare