Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica anunţă un interes uriaş pentru FCSB - CFR Cluj: „Aveam 200.000 de spectatori în stadion dacă puteam!” | EXCLUSIV

MM Stoica anunţă un interes uriaş pentru FCSB - CFR Cluj: „Aveam 200.000 de spectatori în stadion dacă puteam!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, în Superliga României. La finalul meciului, gazdele vor fi premiate pentru titlul câştigat în acest sezon.

MM Stoica anunţă un interes fără precedent pentru FCSB - CFR Cluj

Oficialul celor de la FCSB este convins că derby-ul de sâmbătă dintre FCSB şi CFR se va desfăşura cu casa închisă, iar interesul major provine inclusiv de la oameni veniţi din străinătate în Bucureşti. De asemenea, MM Stoica a anunţat şi traseul pe care îl vor face campionii României la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Mai sunt foarte puţine bilete, doar retururi. Va fi sold-out, asta e clar. Elias Charalambous locuieşte la bază, dar când îi vine familia, locuieşte la un hotel şi hotelul e acum plin de oameni care au evnit special pentru meci. Au venit de astăzi chiar.

Au făcut un city-break pentru meci, au venit şi din ţară, dar şi din străinătate. Aşa interes n-a fost niciodată! Oamenii vin să se descătuşeze. Titlul s-a luat, nu jucăm cu titlul pe masă, şi totuşi vin atât de mulţi oameni, e incredibil.

Avem 50 de copii care vor intra cu jucătorii şi cu arbitrii înainte de meci. Vor intra cu nişte tricouri speciale, urmând ca la festivitate jucătorii noştri să primească tricourile de campioni. Apoi vor pleca cu autobuzul descoperit să se întâlnească cu fanii şi cu cei care nu pot ajunge la stadion. Am fi avut 200.000 de spectatori dacă puteam să îi aducem pe toţi în stadion.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vom pleca de la Arena Naţională, apoi Piaţa Muncii şi se ajunge pe Calea Victoriei. Probabil că se închide traficul acolo, dar vom face totul public, vom emite un comunicat”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare