Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, chemat la Comisia de Disciplină? ”Mă aştept! Ca să ne arătăm muşchii” | EXCLUSIV

MM Stoica, chemat la Comisia de Disciplină? ”Mă aştept! Ca să ne arătăm muşchii” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani) a avut câteva ieşiri nervoase la adresa şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, în urma conferinţei-maraton pe care grecul a susţinut-o joi.

Timp de trei ore, Kyros Vassaras a explicat o serie de faze controversate din fotbalul românesc. Printre ele, şi fazele din partida Rapid - FCSB 1-0, unde ”roş-albaştrii” au solicitat trei cartonaşe roşii.

La toate cele trei faze, şeful CCA a considerat că centralul partidei, Horaţiu Feşnic, a luat deciziile corecte, fie că a avut sau nu nevoie de ajutorul VAR-ului, spre stupefacţia celor de la FCSB.

Mihai Stoica se aşteaptă să fie chemat la Comisia de Disciplină

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că şedinţa lui Vassaras a fost una menită să ia de proşti iubitorii fotbalului românesc, prin explicaţii puerile şi aberante.

Bineînţeles, în stilul caracteristic, Mihai Stoica a strecurat şi câteva ironii la adresa grecului, iar acum se aşteaptă să fie chemat la Comisia de Disciplină a FRF, pentru a da cu subsemnatul.

Eu aş fi aşteptat ca Vassaras să ne explice exact ce l-am rugat. Cum explică faptul că a apărut ”verificare posibil cartonaş roşu” la Dragoş Grigore şi a rămas galben. Fără ca Feşnic să vadă faza. nu e ok.

Acum, mă aştept, bineînţeles, să se facă un referat la Comisia de Disciplină, că am alte păreri. Ca să ne arătăm muşchii.  Clar, bă, nu contează ce vedeţi voi şi ce vreţi voi. N-are importanţă că presa vede acelaşi lucru. Există simpatii,dar de data asta părerile au fost la unison. Domne, au fost cartonaşe roşii. Fără alte discuţii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicacomisia de disciplina 

viewscnt
Articole similare