Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, CONFRUNTARE directă cu Bălgrădean! Reacţia incredibilă a portarului în faţa oficialului, totul a fost făcut public

MM Stoica, CONFRUNTARE directă cu Bălgrădean! Reacţia incredibilă a portarului în faţa oficialului, totul a fost făcut public

Superliga

Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, a avut o discuţie cu portarul Cristian Bălgrădean, după ce fotbalistul a ales să nu le spună celor din club că a semnat cu CFR Cluj.

Cristian Bălgrădean va fi fotbalistul lui CFR Cluj începând cu finalul acestui sezon, dar informaţia a stârnit furie în rândul conducerii FCSB. Gigi Becali l-a exclus din lot, în timp ce Mihai Stoica a discutat faţă în faţă cu el. 

Luni, după derby-ul câştigat cu U Craiova, scor 4-1, Mihai Stoica a reglat mai multe conturi. Printre subiectele abordate a fost şi cel al trădării lui Cristian Bălgrădean, care intrase în ultimele şase lunid e contract cu vicecampioana României: "Când i-am spus lui Bălgrădean că am aflat că a semnat cu CFR şi l-am întrebat de ce nu ne-a informat, mi-a răspuns că i-a fost ruşine de mine. Când l-am întrebat dacă de colegii din vestiar cărora le-a ascuns faptul că i-a trădat nu i-a fost ruşine, a tăcut.

Cei de la CFR au recunoscut că au încălcat regulamentul din motive strategice, neinformându-ne. E posibil să aibă succes cu strategii de acest gen, vom vedea. În opinia mea, succes nu e să te elimine Sevilla în 16-imi, ci să treci de Ajax în aceeaşi fază. De asemenea, succes reprezintă calificarea în grupele UCL. Poate Bălgrădean era veriga lipsă din drumul lor hotărât spre grupe. Sau poate nu", a scris oficialul FCSB pe pagina personală de Facebook. 

Tot luni, Gigi Becali a recunoscut pe ce portari se va baza după plecarea lui Cristian Bălgrădean. 

Afla mai multe despre: cristian balgradeanfcsbmihai stoicacristian balgradean cfr clujportar fcsb 

viewscnt
Articole similare