Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica: ”De azi încolo Elias Charalambous va decide totul! Becali nu o să mai facă schimbările. Facem pariu?” | EXCLUSIV

MM Stoica: ”De azi încolo Elias Charalambous va decide totul! Becali nu o să mai facă schimbările. Facem pariu?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous este noul antrenor al FCSB-ului. În vârstă de 42 de ani, cipriotul va colabora cu Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei de la plecarea din toamnă a lui Nicolae Dică.

MM Stoica: ”De azi încolo Elias Charalambous va decide totul! Becali nu o să mai facă schimbările. Facem pariu?” | EXCLUSIV

Elias Charalambous a revenit după aproape 10 ani în fotbalul românesc. Fundaş la FC Vaslui în stagiunea 2012/13, cipriotul a fost angajat acum de FCSB ca antrenor principal.

MM Stoica a vorbit despre noul antrenor de la FCSB. 

”Eu n-am mulţi oameni în care am încredere. E o surpriză plăcută, e un tip foarte foarte pasionat. (cum l-aţi convins pe Becali?) Păi am ajuns cam la capătul puterilor. Până la urmă a înţeles că puteam să pierdem meciurile! Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte.

Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii... e altceva! A fost la Vaslui. Elias va decide schimbările! Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Charalambous, noul antrenor al FCSB-ului

Elias Charalambous s-a născut la 25 septembrie 1980, în Africa de Sud. A început fotbalul în Cipru, la Omonia Nicosia, pentru care a evoluat, la profesionişti, din 1999 până în 2005, când a semnat cu PAOK Salonic. După trei ani în Grecia, Charalambous a revenit la Omonia, pentru care a jucat până în septembrie 2011, când a semnat cu Alki Larnaca.

La începutul lui 2012, fostul fundaş a plecat în Germania, la Karlsruher SC, iar în vara aceluiaşi an a semnat cu FC Vaslui, pentru care a evoluat în 18 meciuri şi a înscris un gol, în sezonul 2012-2013. Au urmat câte şase luni la Doxa Katokopias (Cipru) şi APO Levadiakos (Grecia), iar în august 2014 a semnat cu AEK Larnaca (Cipru), club la care a evoluat până în mai 2017, când s-a retras din activitate.
 
Charalambous a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 - februarie 2020). Le-a mai pregătit, ca antrenor principal, pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru.
 

Afla mai multe despre: mm stoicaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare