Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica demontează transferul pentru care Gigi Becali şi-a dat acordul: "O să mă întâlnesc cu agentul lui şi o să-i spun că nu. Sunt alte echipe în vară" | EXCLUSIV

MM Stoica demontează transferul pentru care Gigi Becali şi-a dat acordul: "O să mă întâlnesc cu agentul lui şi o să-i spun că nu. Sunt alte echipe în vară" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost iritat de faptul că intenţia echipei sale de a-l transfera pe mijlocaşul Chindiei Târgovişte, Paul Iacob, a fost făcută public.

MM Stoica se opune transferului lui Paul Iacob la FCSB?

După ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a susţinut că şi-a dat acordul pentru transferul lui Paul Iacob, după ce MM Stoica a fost consultat, managerul general a avut un discurs diferit, în direct la Telekom Sport. 

Oficialul susţine că a descoprit plusuri şi minusuri, dar deranjat a fost că transferul a apărut în presă. De altfel, MM a transmis că va discuta cu impresarul jucătorului, pentru a anula mutarea. 

"Da, s-a discutat despre Paul Iacob, dar nu cred că mai are niciun rost să discutăm că suntem interesaţi. Nu s-a aflat de la mine. Nu are talia lui Dawa, dar e interesant. Gică l-a dat la Târgovişte, asta poate fi o problemă. El nu a jucat fundaş central, provenea din mijlocaş defensiv. Repet... Mi-a plăcut cum a jucat, la meciul cu FC Argeş are şi el o parte de vină la golul lui Işfan.

M-a deranjat că a apărut că-l vrem, că nu vreau licitaţii. Pentru mine, cel mai bun fundaş central din România e Planic, nu că l-am adus eu sau l-am văzut eu. Avea viteză, avea joc aerian, nu avea pasă lungă. Doar că lui Gigi nu i-a plăcut. Mulţi din fotbal zic că nu le-a plăcut. Mi-a plăcut, l-am văzut bun, aşa l-am văzut eu. În Israel el a jucat senzaţional şi e cotat bine acolo.

Căutăm alţii, nu e problemă. O să mă întâlnesc cu Lucian Marinescu, agentul lui Iacob, şi o să-i spun că nu... Sunt alte echipe în vară care caută, când devine liber", a declarat expertul Telekom Sport. 

Crescut la juniorii lui Viitorul, Iacob a mai evoluat la următoarele echipe:  Gaz Metan, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Dunărea Călăraşi.

În acest sezon, Paul Iacob a fost unul dintre jucătorii de bază ai Chindiei, formaţie pentru care a bifat 26 de apariţii în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalipaul iacob 

viewscnt
Articole similare