Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre jucătorul de 34 de ani din Superliga care l-a impresionat în acest sezon: "A dobândit unele lucruri" | EXCLUSIV

MM Stoica, despre jucătorul de 34 de ani din Superliga care l-a impresionat în acest sezon: "A dobândit unele lucruri" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre jucătorul român din Superliga care la vârsta de 34 de ani impresionează în continuare şi este titular la echipa sa de club.

Este vorba de jucătorul celor de la U Cluj, Alex Chipciu. Fotbalistul trecut pe la FCSB şi vândut ulterior de "roş-albaştri" la Anderlecht este în mare formă în acest sezon, în tricoul celor de la U Cluj.

Alex Chipciu, om de bază la U Cluj, la 34 de ani

Jucătorul care a revenit în România la rivala "Şepcilor roşii", CFR Cluj, în 2020 impresionează şi la vârsta de 34 de ani în Superliga. În acest sezon, Chipciu a bifat 19 prezenţe în campionat pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, a marcat patru goluri şi a oferit patru pase decisive.

Chipciu a jucat şi în Cupa României, competiţie în care a bifat cele trei meciuri din faza grupelor în care a înscris un gol, împotriva celor de la CSA Steaua.

MM Stoica a evidenţiat diferenţele dintre fostul jucător de la Anderlecht şi jucătorii străini aduşi în Superliga pe salarii exorbitante, în ultimii ani, concret.

"Chipciu este excepţional, a spus o chestie, nu mai are vivacitatea pe care o avea, nu mai iese la teste cum ieşea pentru că, normal, face 35 de ani, dar are alte chestii care mă fac să vreau să joc în continuare, a dobândit poziţionare, experienţă. În primul rând trebuie să găseşti un jucător care are motivaţie să joace în România." a declarat MM Stoica la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: superligaalexandru chipciuchipciumm stoicastraini 

viewscnt
Articole similare