Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezamăgit că nu a fost invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti! ”Trebuie sa exerseze şi înjurăturile!” EXCLUSIV

MM Stoica, dezamăgit că nu a fost invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti! ”Trebuie sa exerseze şi înjurăturile!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a inaugurat sâmbătă noul stadion, după ce a disputat meciuri "în exil". Mircea Lucescu a stat pe banca giuleştenilor la meciul de Old Boys, iar evenimentul a fost închis cu un duel între Rapid şi Poli Timişoara.

Oficialul FCSB, MM Stoica, a vorbit despre inaugurarea stadionului din Giuleşti. El a spus că este dezamăgit, deoarece nu a fost invitat la acest eveniment. De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a glumit în stilul caracateristic şi a spus că fanii trebuie să exerseze înjurăturile. 

”Sunt dezamăgit de un singur lucru, că n-am fost invitat la inaugurarea stadionului Giuleşti. Sunt dezamăgit că în mod normal trebuie să exerseze şi înjurăturile, aşa, pe cine să exerseze?”, a spus MM Stoica, la TelekomSport.

Momentul care l-a cucerit pe Dani Coman pe noul stadion al Rapidului

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a jucat în meciul de Old Boys dintre Rapid şi Poli Timişoara şi a vorbit despre evenimentul inaugurării noii arene din Giuleşti.Fostul fotbalist al lui Rapid, Dani Coman, s-a aflat pe lista personsalităţilor invitate la inaugurarea noului stadion Rapid, iar cel care a fost portar în Giuleşti a vorbit despre moment. 

”Sunt sentimente etraordinare pe care le retrăim, e frumos să te întorci în Giuleşti după mult timp, să regăseşti oamenii dragi, suporterii, să regăseşti un stadion extraordinar. Sunt momente frumoase, pe care orice fost jucător îşi doreşte să le retrăiască. 

E un lucru extraordinar că s-a făcut acest stadion, e minunat, e tot ceea ce aveam nevoie în Giuleşti. Mi-a fost dor de suporteri cel mai mult, mi-a fost dor să îi aud scandând numele jucătorilor, cântând imnul Rapidului. 

Nea Mircea Lucescu ne-a zis că trebuie să câştigăm meciul (n.r. - de Old Boys), altfel nu luăm prima de joc. E extraordinar să fie antrenorul echipei chiar şi la un asmenea meci Mircea Lucescu. 

Rapidul din Giuleşti, unde antrenor este Adrian Mutu şi sper să aibă rezultate, aşa cum ne dorim toţi, din ce în ce mai bune, să ducă Rapidul acolo unde a fost cândva”, a declarat Dani Coman.    

Afla mai multe despre: rapid-mm stoica-liga 1 

viewscnt
Articole similare