Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezlănţuit după situaţia prin care a trecut David Miculescu: „Umilitor! O sfidare a bunului simţ” | EXCLUSIV

MM Stoica, dezlănţuit după situaţia prin care a trecut David Miculescu: „Umilitor! O sfidare a bunului simţ” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a fost revoltat de situaţia prin care a trecut David Miculescu la naţionala României U21.

MM Stoica, revoltat de situaţia prin care a trecut David Miculescu la naţionala U21

David Miculescu, cel pentru care FCSB plătea 1,7 milioane de euro pentru a-l achiziţiona de la UTA în vara lui 2022, a fost folosit doar câteva minute la EURO U21, lucru care l-a nemulţumit pe oficialul de la FCSB. Mai mult decât atât, fotbalistul vicecampionilor a fost iniţial trimis acasă de selecţionerul Emil Săndoi, după care a fost rechemat la lot, situaţie care i-a pus multe semne de întrebare lui Mihai Stoica.

„Umilitor! Sunt contariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat... Să-l trimiţi acasă, apoi să-l chemi înapoi?! Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el şi Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură. 
 
Apoi, să-l bagi în minutul 89... o sfidare a bunului simţ! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. - cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo”, a afirmat Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica s-a întors cu veşti bune din Olanda. Cei doi jucători care l-au impresionat în cantonament: ”Revelaţia” / ”Surpriza!” | EXCLUSIV

FCSB a revenit din cantonamentul de vară efectuat la Apeldoorn, Olanda.
Vicecampioana României a efectuat un stagiu de pregătire în Ţările de Jos, perioadă în care a susţinut două partide amicale. În meciul cu Anderlecht, FCSB a pierdut, scor 2-5, în timp ce confruntarea cu PAOK Salonic s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 
MM Stoica, managerul general de la FCSB, s-a întors cu veşti din cantonamentul FCSB-ului. MM a dezvăluit cei doi jucători care l-au dat pe spate după acest stagiu de pregătire din Olanda. 
Concluzii despre cantonamentul FCSB-ului: ”Au fost bune meciurile amicale. Chiar nu interesează pe nimeni rezultatele ăstea. Noi nu am avut primul 11 deloc, au lipsit câţiva, gen Pantea, Târnovanu etc. Am fost cu Galaţi şi am primit 6 ăn amicale şi după am jucat în cupele europene, semn că n-au importanţă rezultatele din amicale”. 
Djokovic şi Băluţă ne vor ajuta mult, e clar. Djokovic îi place stilul ăsta de fotbal, are o calitate pe care o întâlneşti rar, când e în construcţie, ştie foarte bine să se poziţioneze. Băluţă poate juca orice. Îmi plac foarte mult amândoi.
Amândoi pot juca pe mai multe poziţii. Ngezana? Îi vezi calităţiile fizice, deocamdată, nu poţi să iţi dai seamă de mai mult. Nu trebiua să joace deloc, el îl ştie doar pe Şut, pe care crede că îl cheamă Şuta (n.r. râde). Baieţii l-au ajutat, au vorbit cu el”. 
”Revelaţia Harut, a arătat foarte foarte bine! Îmi place foarte mult, el dacă va incepe bine o să fie titular. El are cel mai bun picior decât toţi si mai bun decât Cristea”, a conchis MM Stoica. 

Afla mai multe despre: mm stoicadavid miculescufcsbemil sandoi 

viewscnt
Articole similare