Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica dezvăluie un derapaj grosolan: "Nu e glumă! Am aflat întâmplător că grupul de WhatsApp al unei echipe se numeşte M*** Steaua". Despre ce formaţie ar fi vorba

MM Stoica dezvăluie un derapaj grosolan: "Nu e glumă! Am aflat întâmplător că grupul de WhatsApp al unei echipe se numeşte M*** Steaua". Despre ce formaţie ar fi vorbagalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, oficialul echipei FCSB, a dezvăluit joi seară un derapaj grosolan comis de o formaţie din Liga 1.

MM Stoica susţine că are informaţii că grupul de WhatsApp al jucătorilor unei echipe poartă un nume injurios la adresa celor de la FCSB. Din spusele lui Mihai Stoica reiese că ar fi vorba despre marea rivală a roş-albaştrilor, Dinamo.

"Am aflat întâmplător - nu e glumă - că grupul de WhatsApp al jucătorilor unei echipe de fotbal se numeşte #m***steaua. Atenţie ce vă doriţi, băieţi, se poate lua destul de uşor...", a notat Mihai Stoica într-o postare pe pagina sa de Instagram, postare în care a ataşat şi patru mingi sub forma unor emoji-uri, aluzie, cel mai probabil, la faptul că FCSB i-a dat patru goluri lui Dinamo în dubla din semifinalele Cupei României.

FCSB, calificată în finala Cupei României după 4-0 la general cu Dinamo

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalelor competiţiei. FCSB s-a calificat cu scorul general de 4-0, după ce şi în tur s-a impus, scor 3-0.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare