Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs la superlativ despre Edi Iordănescu: ”Nu l-am văzut să se umfle pentru ce a realizat. Mare lucru” | EXCLUSIV

MM Stoica, discurs la superlativ despre Edi Iordănescu: ”Nu l-am văzut să se umfle pentru ce a realizat. Mare lucru” | EXCLUSIV
Comentarii

Edi Iordănescu a reuşit calificarea României la EURO!

Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca cu Belgia, Slovacia, dar şi cu învingătoarea din play-off-ul pentru calificare la EURO, acolo unde se vor duela Ucraina, Islanda, Israel şi Bosnia.

  • România s-a calificat la turneul final din Germania de pe primul loc din grupă, fiind neînvinsă! 

Mihai Stoica l-a lăudat, din nou, pe Edi Iordănescu, dar şi pentru modul în care selecţionerul a gestionat momentul de după calificarea la EURO.

Silviu Tudor Samuilă: ”Mie mi se pare că Edi e un tip care trebuie apreciat extraordinar de mult. Dincolo de ce a realizat, este un tip extraordinar de norocos. E fantastic. Să ai tragerea la sorţi parte de grupa aia, după la EURO de asta, este mană cerească”.

MM Stoica: ”Eu ştii pentru ce l-aş mai remarca? Deşi ne enerva pe toţi pe parcursul preliminarilor, a fost în rârzboi cu toată lumea, că nu ştiu cine ce a zis de nu ştiu ce jucător. Era în război cu toată lumea. Dar la final, după calificare, a avut un discurs extrem de echilbrat, decent.

Nu l-am văzut să se umfle, cum spunem noi în fotbal. A zis lăsaţi mă în pace că sunt obosit. E un mare lucru. Intră în categoria antrenorilor care au realizat ceva şi se schimbă în bine! E mare lucru. Şi-a atras doar simpatie pe final”.

Programul Grupei E

Etapa 1:

17 iunie, la Frankfurt: Belgia - Slovacia

17 iunie, la Munchen, pe Allianz Arena: România - Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda

Etapa 2:

21 iunie, la Dusseldorf: Slovacia - Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda

22 iunie, la Koln: Belgia - România

Etapa 3: 

26 iunie, la Frankfurt: Slovacia - România

26 iunie, la Stuttgart: Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda - Belgia

Afla mai multe despre: mmedi iordănescunaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare