Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, după ce CFR Cluj a părăsit Europa: "Fără istoric. E dezamăgire, noi nici măcar în Conference League n-am ajuns" | EXCLUSIV

MM Stoica, după ce CFR Cluj a părăsit Europa: "Fără istoric. E dezamăgire, noi nici măcar în Conference League n-am ajuns" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a rezumat parcursul european al lui CFR Cluj, care a părăsit Conference League de pe locul al patrulea al grupei.

Mihai Stoica, despre CFR Cluj: "E greu de detronat în viitorul apropiat"

Rivalul campioanei României nu se aştepta la parcursul slab al echipei lui Dan Petrescu în Conference League. Totuşi, Mihai Stoica e de părere că CFR Cluj va fi imbatabilă în Liga 1. 

"Miză financiară şi atât şi, pentru jucători, să mai încaseze o primă. E ciudat, pentru că CFR ne-a obişnuit cu prezenţe active în grupele competiţiilor europene. Acum, e cu atât mai mare dezamăgirea pentru noi, cei care nici măcar în Conference League n-am ajuns. Mi se părea că CFR era favorită certă în grupa asta. Fără istoric. 

Dacă CFR a mers slab în grupe şi a câştigat en-fanfare în campionat, atunci aşteptăm surpriza în campionat. Glumesc, CFR e foarte puternică şi e greu de detronat în viitorul apropiat. 

S-a vorbit despre Alibec şi a marcat Debeljuh. Alibec e a treia variantă, după Omrani şi Debeljuh. Dacă asta e bagheta magică a lui Petrescu, pentru că şi Debeljuh a fost exclus din lot, iar acum e principalul marcator, poate aşa se întâmplă şi cu Alibec", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica.  

CFR Cluj - Jablonec 2-0, în Conference League

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League.

Clasamentul final al grupei D: 1. AZ Alkmaar – 14 puncte, 2. Randers – 7 puncte, 3. Jablonec – 6 puncte, 4. CFR Cluj – 4 puncte.

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare