Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica e împăcat cu lotul convocat de Edi Iordănescu, dar încă un jucător se declară "supărat": "E un lucru normal, dar e un antrenor care decide"

MM Stoica e împăcat cu lotul convocat de Edi Iordănescu, dar încă un jucător se declară "supărat": "E un lucru normal, dar e un antrenor care decide"

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul lui Rakow, Deian Sorescu, recunoaşte că neconvocarea la primele meciuri ale naţionalei în acest an l-a supărat. Totuşi, fotbalistul s-a repliat rapid.

Reacţii după convocările făcute de Edi Iordănescu

Primele meciuri din mandatul lui Edi Iordănescu vor fi partidele de pregătire cu Grecia şi Israel. Ultimii care au comentat lotul definitivat de selecţioner au fost Mihai Stoica şi Deian Sorescu. 

"Nu, nu mai erau. Mi se pare echilibrat lotul şi nu prea văd ce jucător ar fi trebuit convocat şi nu-l vedem, ar fi ”forţat” convocarea. Eu mă feresc să vorbesc despre jucătorii noştri, mai ales că venim după o perioada în care nu am jucat cine ştie ce şi nu vreau să fiu ridicol, logic că sunt şi subiectiv", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica.  

După ce soţia lui Alexandru Băluţă s-a revoltat că atacantul de la Akademia Puskas nu a fost convocat, şi Deian Sorescu a părut dezamăgit că a ratat prima acţiune a noului selecţioner. 

Fostul căpitan dinamovist a recunoscut că e supărat, dar pe parcursul intervenţiei sale a revenit asupra decizie şi a lăsat de înţeles că respectă decizia luată de Edi Iordănescu. 

"(n.r. - te mai vedem la naţională?) Nu ştiu. M-aş bucura, dar asta este, noi muncim în continuare şi vedem. Nu chiar dezamăgit. Am fost, să zic aşa, supărat, dar e un lucru normal. E un antrenor acolo care decide şi nu am cum să fiu supărat sau dezamăgit. Pentru mine a fost un lucru pozitiv că am plecat şi reuşesc să mă bat într-un campionat bun la campionat", a declarat Deian Sorescu, cel care a vorbit şi despre Sergiu Hanca, cel care îi este adversar în Polonia, la Cracovia. 

"Am vorbit cu Sergiu,mai ales în perioada asta, pentru că mi-au trebuit nişte sfaturi. Sunt multe chestii noi acolo şi aveam nevoie să vorbesc cu Sergiu. El are deja o perioadă de timp acolo şi aveam nevoie să vorbesc cu cineva. Aştept meciul cu ei şi cel mai bun să câştige", a mai spus Deian Sorescu. 

Afla mai multe despre: deian sorescuromaniaechipa nationalaedward iordanescumm stoicamihai stoica 

viewscnt
Articole similare