Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica i-a luat apărarea rivalului şi ”l-a împachetat” pe fostul jucător de la FCSB. ”Câteodată e bine să taci din gură. A bătut câmpii”

MM Stoica i-a luat apărarea rivalului şi ”l-a împachetat” pe fostul jucător de la FCSB. ”Câteodată e bine să taci din gură. A bătut câmpii”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Horaţiu Moldovan, eroul din poarta naţionalei României în campania de calificare pentru EURO 2024. Portarul Rapidului a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimele partide ale tricolorilor, iar prezenţa sa între buturi la turneul final din Germania nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

Valentin Cojocaru a trimis ”săgeţi” către Moldovan. Portarul Rapidului i-a răspuns pe teren

Valentin Cojocaru, portar care a evoluat de-a lungul timpului la FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol, Dnipro, Feyenoord sau OH Leuven, consideră că a fost nedreptăţit de către selecţionerul Edi Iordănescu. În urmă cu o lună, acesta a declarat că a evoluat în campionate puternice în ultimii ani, s-a antrenat ireproşabil, a progresat foarte mult şi ar fi meritat să joace şi el în naţională.

”Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alţi jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naţionale (n.r. - Horaţiu Moldovan) a făcut mai multe greşeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

Mi se pare derutant că am fost selecţionat la echipa naţională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecţionat”, a spus Valentin Cojocaru, pentru Prosport, înaintea meciului Belarus - România.

Mihai Stoica a sărit în apărarea rapidistului. ”A bătut câmpii”

În studioul Orange Sport, Mihai Stoica a făcut scut pentru portarul rivalei şi a susţinut că declaraţiile lui Cojocaru au fost deplasate. Mai mult decât atât, oficialul FCSB l-a elogiat pe ”Moldo”, despre care a spus că s-a numărat printre cei mai buni trei jucători la fiecare dintre ultimele meciuri ale naţionalei.

Vezi? Uite cum e bine câteodată să taci din gură, că se întorc toate peste tine. Ai bâtut câmpii (n.r. Cojocaru) că  ”Moldovan greşeşte”, iar Moldovan a închis poarta senzaţional de când apără la echipa naţională. A avut două intervenţii formidabile.

La grupa lui de vârstă, la turneul final din Ungaria (n.r. EURO 2021 U21) a apărat Andrei Vlad care se bătea cu Aioani penru titularizare. A fost la Sepsi, CFR, dar au renunţat la el. Acum este la Rapid şi este titularul echipei naţionale şi în top 3 cei mau buni oameni la fiecare meci. A scos şi ce nu era de scos”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Horaţiu Moldovan a debutat în luna noiembrie a anului trecut în naţionala României. În total a adunat 9 meciuri şi a primit doar şase goluri.

Afla mai multe despre: fcsbrapidmihai stoicahoraţiu moldovanvalentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare