Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, intrigat după ce a auzit ce a spus Dan Petrescu: "Nu suport balivernele!". N-a ratat ocazia de a ironiza CFR Cluj | EXCLUSIV

MM Stoica, intrigat după ce a auzit ce a spus Dan Petrescu: "Nu suport balivernele!". N-a ratat ocazia de a ironiza CFR Cluj | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, susţine că presiunea e pe echipa sa la meciul din fruntea Ligii 1, cu FCSB. Declaraţia n-a trecut neobservată de Mihai Stoica.

MM Stoica, replică pentru Dan Petrescu înainte de FCSB - CFR Cluj

FCSB şi CFR Cluj pregătesc meciul direct din Liga 1, care va avea loc la reluarea campionatului, duminică, de la 20:00. 

"Cea mai mare presiune o are CFR. Cei de la FCSB nu au presiune, indiferent de rezultat. Eu văd o presiune mare pe jucători, dar presiunea mult mai mare o avem noi, faţă de cei de la FCSB", a spus Dan Petrescu înainte de derby-ul dintre ocupantele primelor două locuri din Liga 1 şi afirmaţia care l-a intrigat pe MM Stoica. 

Managerul general de la FCSB a ironizat campioana Ligii 1, iniţial, apoi a explicat punctul său de vedere în privinţa presiunii din Liga 1. 

"Noi nu avem presiune, cum să avem noi presiune? A fost presiune la Steaua, la FCSB? La noi n-a fost nicio problemă, niciodată. Cred că au o presiune imensă ei, cred că CFR e cea mai mediatizată echipă, probabil, din Europa, cu suporterii care năvălesc... Am auzit că se antrenează cu stadionul plin. Nu mai vin al meciuri, dar...

Sunt chestii aşa să ne aflăm în treabă. Vorbim ca să spunem cuvinte. presiune în România e la Steaua, FCSB, apoi la Rapid, Dinamo, la Craiova acum. CFR din partea cui să aibă? Nu există! Vorbesc în cunoştinţă de cauză. La Urziceni, ştii ce presiune aveam? Abia bătusem Rangers, pe Ibrox, şi ne aşteptau ziarele. Pe pagina a patra eram, în subsol. Acolo era victoria Urziceniul. Prima era cu Steaua, a doua tot cu Steaua, a treia era cu jumătate Steaua, jumătate Dinamo. Pe a patra pagină, sus, era Dinamo şi jos era Urziceni. Aia era presiunea. Jucătorii au fost mâhniţi <<Nu existăm>>. <<Da, mă, nu existaţi, că asta e realitatea>>.

Nu există presiune la echipele de provincie, poate la Craiova. Uitaţi presiunea! Se discută despre o echipă care e la 10 puncte de locul al doilea. Din 21 de jocuri a câştigat 19. Nu suport balivernele. Îmi place să vorbesc cu argumente. În cupele europene există presiune, dar acum nu vorbim despre cupele europene. Vorbim despre FCSB - CFR, la distanţă de 10 puncte", a declarat expertul Telekom Sport. 

În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj conduce cu 57 de puncte, FCSB e la 10 puncte în spate pe locul secund, iar poziţia a treia e ocupată de FC Voluntari, cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare