Experiențe împreună.
You are here:

MM Stoica, ironii la adresa lui Basarab Panduru, după U Craiova - FCSB 0-1: "Aştept asta"

MM Stoica, ironii la adresa lui Basarab Panduru, după U Craiova - FCSB 0-1: "Aştept asta"

FCSB

Comentarii

Fostul director sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut un comentariu ironic la finalul derby-ului de duminică seară.

Deşi experţii o dădeau favorită pe Universitatea Craiova, FCSB s-a impus cu 1-0 în Bănie, prin golul lui Juvhel Tsoumou, din minutul 88. Basarab Panduru a fost unul dintre oamenii care au crezut în Victor Piţurcă, MM Stoica taxându-l la finalul meciului.

"Aştept analiştii să explice cum l-a făcut zob Piţi pe Gigi", a notat MM Stoica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Piţurcă-Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea. La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru. Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că jucătorii vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport, înaintea meciului.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe