Experiențe împreună.
You are here:

MM Stoica, ironii la adresa lui Basarab Panduru, după U Craiova - FCSB 0-1: "Aştept asta"

MM Stoica, ironii la adresa lui Basarab Panduru, după U Craiova - FCSB 0-1: "Aştept asta"

FCSB

Fostul director sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, a făcut un comentariu ironic la finalul derby-ului de duminică seară.

Deşi experţii o dădeau favorită pe Universitatea Craiova, FCSB s-a impus cu 1-0 în Bănie, prin golul lui Juvhel Tsoumou, din minutul 88. Basarab Panduru a fost unul dintre oamenii care au crezut în Victor Piţurcă, MM Stoica taxându-l la finalul meciului.

"Aştept analiştii să explice cum l-a făcut zob Piţi pe Gigi", a notat MM Stoica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Piţurcă-Gigi Becali nu e niciun duel. Îl bate Piţurcă de-l ascultă cu urechea. La orice oră din zi şi din noapte. Mă bucură că Piţurcă a acceptat să se reîntoarcă în campionatul nostru. Mă bucur în primul rând pentru jucători, pentru că jucătorii vor deveni mai buni dacă sunt antrenaţi de Victor Piţurcă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport, înaintea meciului.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta