Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îşi pune toate speranţele în Denis Alibec! Casele de pariuri cred că atacantul va marca pe Arena Naţională

MM Stoica îşi pune toate speranţele în Denis Alibec! Casele de pariuri cred că atacantul va marca pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

Gigi Becali i-a cerut lui Dică să înceapă meciul din primul minut cu Denis, MM îşi pune şi el toate speranţele în el.

"Alibec va fi atacantul cu Lazio. El e hoţ, în meciuri d-astea îşi arată valoarea, are realizări. Alibec o să joace şi în Derby-ul cu Dinamo. E adevărat că mă mai bag la echipă în meciurile importante. Alibec niciodată nu s-a antrenat ca acum! Ştiţi ce face el după ce se termină antrenamentul? El rămâne mai departe şi face singur exerciţii, se duce la sală. Dacă Denis prinde două jocuri bune în Europa, pot să îl vând imediat!", spune Becali. 
 
Nu doar patronul are cuvinte de laudă pentru atacantul cu un singur gol în Liga 1 după 24 de etape. "Să nu uităm că Alibec a făcut meciuri de referinţă în sezonul acesta: la Plzen şi ambele meciuri cu Sporting Lisabona! Alibec i-a disperat pe cei de la Sporting. Dacă Denis va fi la nivelul acela, atunci avem şanse", e părerea directorului sportiv al vicecampioanei.
 
Interesant că şi casele de pariuri îi oferă lui Denis cea mai bună cotă pentru a marca pe Arena Naţională. Pentru un gol în poarta lui Lazio, Alibec a primit cota 9,00, urmat de Gnohere (9,50) şi Florin Tănase (11,00).

Afla mai multe despre: denis alibecgigi becalimm stoicalaziosteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare