Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj pentru Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu e cel mai bun fotbalist român, cel mai bun jucător cu care am lucrat vreodată” | EXCLUSIV

MM Stoica, mesaj pentru Edi Iordănescu: ”Octavian Popescu e cel mai bun fotbalist român, cel mai bun jucător cu care am lucrat vreodată” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica i-a transmis noului selecţioner că nu vede echipa naţională fără Tavi Popescu.

Tavi Popescu a fost adus de FCSB în vara lui 2020, după ce fusese împrumutat de Regal Bucureşti la Universitatea Craiova.

Oltenii nu au fost interesaţi să îl achizţioneze definitiv pe internaţionalul român de tineret, iar Gigi Becali a profitat şi l-a adus la club.

Introdus uşor, uşor în prima echipă, Octavian Popescu a devenit acum un titular incontestabil în formula lui Toni Petrea şi a stârnit interesul echipelor de top din Europa.

Deşi mai are mult de muncă până să poată da randament într-unu dintre cele top 5 campionate europene, MM Stoica îl consideră deja pe starul FCSB-ului ”cel mai bun fotbalist român”.

Managerul general al formaţiei roş-albastră a mai afirmat că internaţionalul român de tineret este cel mai bun jucător cu care a lucrat vreodată.

După ce Edi Iordănescu a afirmat că Octavian Popescu trebuie să impresioneze la naţionala U21 înainte de a face pasul la selecţionata mare, MM l-a contrazis pe noul selecţioner.

MM Stoica, mesaj pentru Edi Iordănescu

Nu mă interesează părerile altora, e treaba lui Edi Iordănescu cum îşi face selecţia. Pentru mine, care-l văd zilnic, Octavian Popescu e cel mai bun fotbalist român.

Nu cel mai bun tânăr fotbalist român, ci cel mai bun fotbalist român. Nu concep o echipă fără Octavian Popescu, la Sepsi când nu a fost s-a văzut.

E cel mai bun jucător cu care am lucrat vreodată”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Încă în vârstă de doar 19 ani, Tavi Popescu a reuşit deja să însumeze 58 de apariţii la FCSB, în care a punctat de 10 ori şi a oferit 11 pase decisive.

Internaţionalul român de tineret este cotat la 1,9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar Gigi Becali visează să ia zeci de milioane pentru noua sa perlă.

Prima acţiune a echipei naţionale, din acest an, va avea loc în martie, când ”tricolorii” vor înfrunta Grecia şi Israel în partide amicale.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare