Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, "mitraliat" | Atac devastator al lui Ladislau Boloni: "Steaua e condusă de unul care abia ieşit din puşcărie!"

MM Stoica, "mitraliat" | Atac devastator al lui Ladislau Boloni: "Steaua e condusă de unul care abia ieşit din puşcărie!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la 3 ani şi 6 luni de închisoare. A stat încarcerat la Penitenciarul Jilava şi-a fost eliberat condiţionat în februarie 2016. După eliberare, Stoica a fost reprimit la FCSB.

Din Belgia, Ladislau Boloni, lansează un atac dur împotriva managerului sportiv al echipei din Berceni, dar şi la adresa lui Nicolae Dică.
 
"FCSB? Păi când conduce Stoica, unul care abia ieşit din puşcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viaţa lui, decât când i s-a înfipt undiţa pe malul bulgăresc, dacă eşti la nivel ăsta, nu trebuie să ai exigenţe! Nici cu Dică, nici cu ceilalţi. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, ruşinos. Oamenii bogaţi de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori. De foarte mult timp, acum 10 ani cred, m-a sunat MM Stoica. Steaua avea nevoie de un răspuns foarte rapid de la mine, ca de obicei. Şi nu au avansat discuţiile",  a spus Boloni în Libertatea.

Afla mai multe despre: bolonimihai stoicapuscariefcsb 

viewscnt
Articole similare