Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica n-are milă de CS Mioveni. Ce ironii a postat pe reţelele de socializare: "Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii"

MM Stoica n-are milă de CS Mioveni. Ce ironii a postat pe reţelele de socializare: "Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu a ratat ocazia de a-i ironiza, din nou, pe adversari pe reţelele de socializare.

CS Mioveni a ameninţat că se retrage din campionat după meciul cu FCSB, scor 3-0, din cauza erorilor de arbitraj. 

După încă o partidă în care s-a simţit dezavantajat, primarul din Mioveni, Ion Georgescu, care sprijină clubul de fotbal, a atacat CCA şi e hotărât să retragă echipa din Liga 1. 

MM Stoica a aflat de cele spuse de cei de la CS Mioveni şi i-a luat peste picior!

"Aşadar, după ce am analizat cu minuţiozitate - ajutat de prietenii mei virtuali - am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru - min. 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica - min. 11 şi penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter - min. 30). Toate la 0-0. 

Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din min. 49. Tot la 0-0.

Doar că la alt meci. 

P.S. Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătăţii", a fost mesajul postat de MM Stoica pe reţelele de socializare. 

Oficialul de la FCSB face referire la meciul CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, când Petrila a marcat după o poziţie clară de ofsaid.

FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1. Oaspeţii au acuzat cel puţin o eroare de arbitraj, după golurile marcate de echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: mihai stoicacs miovenifcsb 

viewscnt
Articole similare