Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu s-a abţinut după declaraţia lui Flavius Stoican! "Bate câmpii. Ce să-i spui lui Stoican? Ne bagă în toloaca aia, plantaţia aia" | EXCLUSIV

MM Stoica nu s-a abţinut după declaraţia lui Flavius Stoican! "Bate câmpii. Ce să-i spui lui Stoican? Ne bagă în toloaca aia, plantaţia aia" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Primele replici între Dinamo şi FCSB, înainte de derby, au avut loc încă de la înfrângerea "câinilor" cu FC Argeş, scor 2-1. Duelul a fost purtat, de la distanţă, de Flavius Stoican şi Mihai Stoica.

Schimb de replici între Flavius Stoica şi MM Stoica, înainte de Dinamo - FCSB

Dinamo Bucureşti a pierdut cu 2-1 în deplasare, cu FC Argeş, iar Flavius Stoican a tras primele concluzii. Antrenorul se pregăteşte şi de derby-ul cu FCSB, care are loc pe 30 ianuarie, şi s-a arătat deranjat de o declaraţie a lui Mihai Stoica. 

"E important să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, cu transferurile făcute. Am văzut ce au declarat, că suntem vai de capul nostru, dar vedem. Au jucători de milioane de euro şi să ne ridicăm la nivelul lor", a spus antrenorul dinamovist. 

Flavius Stoican s-a referit la declaraţia lui Mihai Stoica, cel care nu e de acord cu venirile lui Tomozei şi Buleică la Dinamo. Oficialul FCSB a reacţionat şi s-a arătat deranjat şi că derby-ul va avea loc în "Ştefan cel Mare", în loc de Arena Naţională. 

"Eiii, a început războiul psihologic pentru derby, îşi montează echipa mister. Bate câmpii, îmi doresc să rămână Dinamo în Liga 1, fără pic de ipocrizie. Fotbalul are nevoie de Dinamo, de Rapid. 

Am spus doar că nu cred că suporterii lui Dinamo se aşteptatu să se întărească echipa cu Tomozei şi Buleică, jucători care au jucat în Liga 2. Uite, Buleică mi-a plăcut cum a jucat azi. Nici Tomozei n-a jucat rău, putea lua al doilea galben. N-am vrut să-i jignesc, dar ce să-i spui lui Stoican? Ne bagă în toloaca aia, plantaţia aia, cartofi bagi acolo. Oamenii nu au bani, unde să joci pe Arena Naţională?", a replicat expertul Telekom Sport. 

Mihai Stoica a analizat şi înfrângerea rivalilor, cu FC Argeş.

"Dinamo pierde, dar fac ca Nistor. Dacă scot golurile, la Steaua (n.r. - FCSB) cu Pandurii... Dacă am face un rezumat fără cele trei goluri, lumea ar zice că a jucat doar Dinamo. Dinamo a avut ocazii. A dat semne de viaţă, dar nu e o schimbare, cpă a dat şi cu Rednic şi pierdea. Trece timpul, trec etapele şi Dinamo nu are puncte", a mai spus Mihai Stoica. 

FC Argeş - Dinamo 2-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Işfan '51 şi Şerban '69 (penalty) pentru FC Argeş, respectiv Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo.

 

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoicaflavius stoican 

viewscnt
Articole similare