Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu s-a mai putut abţinut şi le-a dat o replică dură dinamoviştilor, după derby: ”Să fie bine ca să nu fie rău”

MM Stoica nu s-a mai putut abţinut şi le-a dat o replică dură dinamoviştilor, după derby: ”Să fie bine ca să nu fie rău”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a răbufnit pe internet, după ce FCSB a reuşit să obţină o remiză dramatică, la ultima fază, în derby-ul cu Dinamo. Directorul sportiv al roş-albaştrilor le-a răspuns dur celor care l-au înjurat pe Arena Naţională.

Târziu în noapte, imediat după ce spiritele s-au mai calmat după finalul nebun de derby, Mihai Stoica le-a răspuns în termeni duri fanilor dinamovişti.

Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din consideraţie pt conducători, antrenori şi fotbalişti (mai ales pt Torje, pe care l-am apreciat mereu). Cu toate astea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului.

Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira...şi un mic x la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău”, a fost mesajul pus de Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdinamoderbyfani 

viewscnt
Articole similare