Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu vrea să mai audă de Peluza Nord! "Nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele!" Ce a spus oficialul FCSB

MM Stoica nu vrea să mai audă de Peluza Nord! "Nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele!" Ce a spus oficialul FCSB

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, nu doreşte să mai aibă legătură cu Gheorghe Mustaţă sau cu suporterii din Peluza Nord.

După ce FCSB a pierdut un nou titlu în faţa CFR-ului, sezonul trecut, MM Stoica a fost aspru criticat de susţinătorii echipei patronate de către Gigi Becali. Gheorghe Mustaţă şi mai mulţi membri din Peluza Nord i-au cerut demisia de mai multe ori în spaţiul public, susţinând că este principalul vinovat pentru care FCSB nu mai câştigă trofee importante.

MM Stoica a postat pe Facebook un mesaj în care a anunţat că nu doreşte să poarte nicio discuţie cu liderii suporterilor FCSB. Oficialul echipei a fost deranjat de faptul că unii dintre ei i-au îndemnat pe ultraşi să scandeze injurii la adresa lui şi a familiei sale. 

Mesajul lui MM Stoica pentru Peluza Nord

"Probabil că nu se ştie motivul pentru care nu există dialog între cei care încearcă să refacă Peluza Nord şi mine.

Propun un scurt remember.

Faptul că am fost genul vocal mi-a cauzat. Am reuşit să stârnesc prin taberele adverse o antipatie nemaiîntâlnită, motiv pentru care nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele. Premieră pe ţară, am zis, îi cam doare pe băieţi şi înjură şi ei cât le permit lexicul şi IQ-ul. Logic, pe undeva. Doar că, în momentul în care unul de se erija în lider prin peluza noastră a dat tonul şi 15-20 copii au fredonat abjecţiile alea, am rămas foarte surprins.

"N-am împiedicat pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii!"

I-am explicat lui Mustaţă anul trecut că nu pot avea dialog cu o persoană care şi-a permis să mă jignească la modul ăsta şi am pus punct. În schimb, n-am împiedicat pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii, ci dimpotrivă.

Eu l-am rugat pe Dinu Todoran să se întâlnească cu ei pentru că vreau o relaţie corectă, bazată pe respect reciproc între echipă şi cei care o susţin şi tot eu l-am delegat pe Adrian Ianuli să ţină legătura cu Mustaţă, chiar dacă acestuia din urmă a început să-i placă să-mi ceară demisia prin ziare şi reviste", a fost mesajul lui MM Stoica, postat pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: mm stoica - peluza nord- mustaţă-fcsb 

viewscnt
Articole similare