Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, ofertat de Rapid! Negocierile dintre oficialul FCSB-ului şi clubul giuleştean, dezvăluite: ”Am contractul acasă” | EXCLUSIV

MM Stoica, ofertat de Rapid! Negocierile dintre oficialul FCSB-ului şi clubul giuleştean, dezvăluite: ”Am contractul acasă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid, înainte de a ajunge de la Oţelul la Steaua.

MM Stoica, stelist de mic, a ajuns la echipa iubită în 2002, înainte ca Gigi Becali să devină acţionarul principal al formaţiei.

Actualul oficial al FCSB-ului era un suporter roş-albastrui încă din copilărie şi nu a stat mult pe gânduri când i s-a propus să meargă în Ghencea.

Însă, traictoria carierei sale ar fi putut fi una complet diferită, în urma unei oferte primite în urmă cu aproximativ 20 de ani, înainte de a ajunge la Steaua.

Lui MM Stoica i s-a propus să meargă la Rapid, unde ar fi câştigat dublu faţă de cât avea să încaseze de la Steaua, însă mutarea nu s-a mai materializat.

Dinu Gheorghe s-a opus venirii sale, întrucât acesta era ”stelist”, iar, la scurt timp după, MM a primit oferta din partea formaţiei roş-albastră.

Negocierile dintre MM Stoica şi Rapid, dezvăluite

Am fost pe aproape de Rapid, înainte de Steaua. De două ori. Am contractul şi acum acasă. Draftul, ce scrisesem şi unde negociasem şi tăiase George (n.r. Copos), scrisese... cum dădea el mai greu, ceda mai greu, dar îl am şi acum. Scria frumos george cu stiloul (n.r. râde).

Ştiu şi contractul pe care l-am avut la Steaua în 2002, mai mult de dublu câştigam la Rapid, dacă ar fi fost să... dar era gheaţa subţire.

Am avut o discuţie atunic cu Dinu Gheorghe, nu mai era în club, dar avea înfluenţă şi i-am spus lui Victor Becali, <<băi, Victore, ăla îmi bagă strâmbe, fă o disucţie, vezi ce vrea>>.

Nu aveam încă cu Steaua nimic, nicio discuţie. <<Vreau să ştiu, dacă e împotriva mea, nu am nicio şansă>>. A vorbit Victor cu el, m-a sunat, a zis << nu te vrea, că eşti stelist>>.

A doua zi dimineaţa m-a căutat Gigi şi a zis << nu vii la mine?>>. Dacă Dinu zicea să vin, probabil eram la Rapid. Încă nu venise oferta de la Steaua, acolo mergeam şi gratis”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare