Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, prima reacţie după ce România şi-a aflat grupa de la EURO 2024: „Îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti!” | EXCLUSIV

MM Stoica, prima reacţie după ce România şi-a aflat grupa de la EURO 2024: „Îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti!” | EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a comentat grupa de la EURO a echipei naţionale a României.

MM Stoica a oferit prima reacţie după ce România şi-a aflat grupa de la EURO 2024: „Îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti!” | EXCLUSIV

Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca cu Belgia, Slovacia, dar şi cu învingătoarea din play-off-ul pentru calificare la EURO, acolo unde se vor duela Ucraina, Islanda, Israel şi Bosnia.

„Între orice altă echipă din urna 1 şi Belgia...e treaba foarte bună! Dar să vedem, că e din prima urnă, nu te gândeşti că poţi să treci peste ea, dar să vedem. Toată lumea o voia pe Belgia din alea 6.

Când te uiţi la tragerea asta la sorţi, îţi vine să ieşi în stradă şi să sărbătoreşti, să mergi la Universitate şi să sărbătoreşti. Puteai să pici cu Olanda şi Franţa, dar tu ai picat cu Slovacia şi Belgia.

Nu ştim dincolo ce prindem, dar oricum Ucraina pare cea mai bună din cele 4. Au 4 titulari de la Şahtior în echipa naţională. Ucraina are echipă, pornind de la portarul care apără la Benfica şi până la Mudryk”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Programul meciurilor României la EURO 2024. Debutăm pe 17 iunie, la Munchen, pe Allianz Arena

Naţionala României şi-a aflat adversarele de la Campionatul European de fotbal din Germania 2024.

Naţionala României a fost repartizată în Grupa E la EURO 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea barajului din Liga B, dintre Bosnia, Islanda, Ucraina şi Israel.

Etapa 1:

  • 17 iunie, la Frankfurt: Belgia - Slovacia
  • 17 iunie, la Munchen, pe Allianz Arena: România - Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda

Etapa 2:

  • 21 iunie, la Dusseldorf: Slovacia - Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda
  • 22 iunie, la Koln: Belgia - România

Etapa 3: 

  • 26 iunie, la Frankfurt: Slovacia - România
  • 26 iunie, la Stuttgart: Israel/Bosnia/Ucraina/Islanda - Belgia

 

Afla mai multe despre: mm stoicaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare