Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, reacţie vehementă după ce Voduţ a fost suspendat pentru că a jucat la pariuri: "Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist"

MM Stoica, reacţie vehementă după ce Voduţ a fost suspendat pentru că a jucat la pariuri: "Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist"
Comentarii

La începutul acestei săptămâni, Comisia de Etică şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat pe Mihai Voduţ pentru doi ani de zile după ce a jucat la pariuri chiar pe meciul echipei sale. Într-o postare pe Facebook, Mihai Stoica a comentat subiectul.

"Dacă Voduţ ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viaţă şi chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita", a scris Mihai Stoica într-o postare pe Facebook. 

Mai mult, Stoica nu s-a ferit să "lovească" în Comisia de Etică şi Disciplină a FRF, dar a avut ceva de împărţit şi cu fosta iubită a lui Voduţ, pe care a caracterizat-o ca fiind "răzbunătoare". 

MIHAI VODUŢ, SUSPENDAT 2 ANI PENTRU CĂ A JUCAT LA PARIURI ŞI DAT AFARĂ DE LA CHINDIA 

"Astfel, în baza art. 60, alin. din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează pârâtul Mihai Voduţ cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300.000 de lei.

Executorie în ce priveşte penalitatea sportivă şi executarea sancţiunii interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal începând cu data pronunţării acestei hotărâri, în temeiul art. 117, alin. 2 din Regulamentul Disciplinar", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină. 

Ca urmare a acestei decizii, Chindia Târgovişte i-a reziliat contractul lui Mihai Voduţ, după ce o clauză în legătură cu acest subiect a fost introdusă atunci când a fost legitimat la Târgovişte. 

  • 11 meciuri şi două goluri are Voduţ la Chindia Târgovişte în acest sezon
  • 450.000 de euro este cota fotbalistului 

Afla mai multe despre: mihai vodutmm stoica 

viewscnt
Articole similare