Experiențe împreună.
You are here:

MM Stoica, schimbat la FCSB de Gigi Becali: „El nu a avut niciodată puterea să impună”

MM Stoica, schimbat la FCSB de Gigi Becali: „El nu a avut niciodată puterea să impună”

FCSB

Comentarii

Înaintea derby-ului pe care FCSB îl are de disputat la Craiova, Gigi Becali a făcut o dezvăluire inedită. Finanţatorul roş-albaştrilor că directorul sportiv Mihai Stoica nu mai este acelaşi om pe care l-a cunoscut prima dată.

MM Stoica nu are de ce să îşi facă griji în privinţa viitorului său profesional. Directorul sportiv al roş-albaştrilor a ştiut, după cum a susţinut Gigi Becali la Pro X, să ia decizia cea mai bună la momentul potrivit. Din om important în club, cu influenţă în transferuri şi numirea antrenorilor, Mihai Stoica a urmat calea credinţei şi nu iese din cuvântul finanţatorului vicecampioanei României. 

"MM Stoica a avut mentalitatea asta, să influenţeze, până acum două luni. De două luni e alt om, e schimbat. Plus de asta, el nu a avut niciodată puterea să impună. Ar fi vrut, dar nu-i permiteam eu, deşi încerca. Acum nu mai încearcă şi asta. Şi-a dat seama că trebuie să stea în ascultare de stăpân.

Munceşte, trebuie să-şi facă treaba. E prieten bun cu Tudor, au stat şase ore la bază, s-au rugat şi mi-au cerut binecuvântarea să meargă la Mănăstirea Magdalena, la Drăgăneşti. Şi am spus da. Acum ştie ce înseamnă ascultarea. Acum nu se mai supără că spun astea. Înainte se supăra, acum e luminat. Avea un întuneric al minţii...", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

viewscnt
Articole similare