Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi FCSB şi-au luat gândul de la titlu! Andrei Vlad, OUT de la echipă: ”Dacă ar fi fost singura greşeală...” | EXCLUSIV

MM Stoica şi FCSB şi-au luat gândul de la titlu! Andrei Vlad, OUT de la echipă: ”Dacă ar fi fost singura greşeală...”  | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După gafa impardonabilă a lui Andrei Vlad din duelul cu FC Argeş, FCSB şi-a luat gândul de la titlu.

Andrei Vlad a fost din nou decisiv în defavoarea FCSB-ului, la fel ca în ultima stagiune, şi şi-a costat echipa într-un moment crucial.

Deşi se afla deja la 11 puncte de CFR, FCSB spera că mai poate reveni în play-off şi lupta la titlu, dar gafa lui Vlad a fost picătura care a umplut paharul.

MM Stoica a recunoscut că şi-a luat gândul de la titlu şi a dezvăluit că Ştefan Târnovanu îi va lua locul lui Andrei Vlad în poartă, cel puţin temporar.

Întrebat despre posibilitatea ca Vlad să plece de la club, MM nu a spus <<nu>>, dar a afirmat că liber de contract, în niciun caz.

Andrei Vlad, OUT de la FCSB

”(n.r. Zotta a spus trebuie felicitată CFR pentru un nou titlu. Aşa este?) Da. Păi noi am reuşit să pierdem în play-off, când am făcut excepţia, până acum orice echipă intra prima în play-off câştiga campionatul, noi anul trecut am intrat primii şi nu am luat campionatul.

Dacă vă citesc ultimele mesaje de la doctor nu vă vine să credeţi. Avem câte opt jucători... Olaru gripă, Creţu gripă, Oaidă gripă, Şut gripă. Nici nu am suferit prea mult, pentru că gata am realizat că s-a mai dus un an.

Minuni s-au mai văzut, dar aşa sună la ora asta pentru noi. Sunt şapte puncte după înjumătăţire. Îl vezi pe Petrescu pierzând de două ori şi încurcându-se încă o dată?

Dacă ar fi fost singura greşeală din acest sezon... sigur că nu poţi sa scoţi un portar după o greşeală, dar a greşit şi cu FC U. De acum va apăra Târnovanu.

Te doare inimia îl cunosc bine pe Vlad, e un copil modest, care a muncit mult. Dar greşelile astea să văd. Perianu sau Cordea pot greşi de două-trei ori pe meci, la mijloc, dar un portar nu.

(n.r. există pisibilitatea ca FCSB să se despartă de el în vară?) E sub contract, să fie lăsat liber, nu-mi vine să cred.

E un portar care dacă nu exista episodul, era în vederea selecţuionerului. Are 23 de ani neîmplinţi, portarii se maturizează greu”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare