Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Panduru, de acord! "Dacă nu cade financiar vreo echipă, nu văd cum Dinamo s-ar putea salva". Ce au sesizat când au privit clasamentul | EXCLUSIV

MM Stoica şi Panduru, de acord! "Dacă nu cade financiar vreo echipă, nu văd cum Dinamo s-ar putea salva". Ce au sesizat când au privit clasamentul | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, au comentat situaţia critică în care a ajuns Dinamo, iar retrogradarea a devenit de actualitate pentru "câini".

Retrogradează din nou Dinamo? "Dacă nu cade financiar vreo echipă, nu văd cum Dinamo s-ar putea salva"

Universitatea Cluj a învins, luni seară, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 19-a din Superligă. Clujenii au urcat pe loc de play-off. La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu.

Astfel, "câinii" n-au mai câştigat în Superliga de pe 19 august, când au învins FC Voluntari, scor 3-2, iar în acest moment sunt penultimii în clasament, cu 10 puncte, cu un puncte peste ultima clasată, FC Botoşani. 

Mai mult, prima echipă deasupra lui Dinamo este FCU Craiova 1948, dar care are 21 de puncte, apoi urmează UTA şi Poli Iaşi, cu 22 de puncte, Sepsi şi Oţelul, cu 23 de puncte, la distanţă mare faţă de alb-roşii. 

La Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica au comentat situaţia lui Dinamo din clasament şi au considerat că salvarea de la retrogradare va fi o provocare. 

"(n.r. - Sunt şanse de salvare pentru Dinamo?) Dacă nu cade financiar vreo echipă, cum s-a mai întâmplat, nu văd cum s-ar putea salva. Ferească să nu apară probleme la cineva. Când apar probleme financiare pleacă jucători, dar în momentul ăsta nu sunt şi nu văd cum ar putea să scape. Nu văd cum s-ar putea salva, dar aş vrea. Nu văd campionatul fără Dinamo", a declarat conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Când a privit clasamentul, Basarab Panduru n-a găsit echipa pe care să o depăşească în clasamentul Superligii. 

"Mi se pare că n-ai pe cine să bagi sub tine. Pe FCU Craiova o bagi? Nu. Poate pe Iaşi. Petrolul e prea departe. Să nu fie şi prea târziu, că poţi să aduci ce jucători vrei (n.r. - în mercato din iarnă). Oţelul face o grămadă de puncte", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

După înfrângerea cu U Cluj, Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă a descoperit la Dinamo

Afla mai multe despre: dinamo retrogradaremm stoicabasarab pandurudinamo u cluj 0-1 

viewscnt
Articole similare