Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie ce îi lipseşte lui David Miculescu pentru a-l face ”uitat” pe Andrea Compagno | EXCLUSIV

MM Stoica ştie ce îi lipseşte lui David Miculescu pentru a-l face ”uitat” pe Andrea Compagno | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată din turul trei al Conference League, după ce a fost învinsă de Nordsjaelland, în deplasare, scor 0-2.

MM Stoica are încredere în David Miculescu: ”Ştiu ce îi lipseşte!” 

În prima repriză, roş-albaştrii au arătat bine şi au ratat câteva situaţii importante de a deschide scorul. Cu toate acestea, danezii au lovit prima oară cu trei minute înainte de final, după un penalty provocat de Pantea. Jocul s-a rupt definitiv după o oră, odată cu eliminarea lui Vlad Chiricheş.

După ce au rămas în inferioritate numerică, roş-albaştrii au lăsat garda jos, iar Nordsjaelland a mai înscris punctat o dată, cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar.

Octavian Popescu şi Ovidiu Popescu au fost înlocuiţi la pauză, iar în locul lor au intrat Compagno şi David Miculescu. Fostul atacant al UTA-ei nu a avut nicio ocazie importantă de a marca! MM Stoica are încredere în tânărul jucător şi ştie ce îi lipseşte pentru a exploda. 

”Ştiu ce îi lipseşte. Lui Miculescu îi lipseşte să joace mai mult, este un jucător de 1,90 care are nevoie de ritm. Dacă joacă la 3 meciuri nu o să capete ritm, când intră trebuie să îşi câştige locul de titular. E o luptă mare pe poziţia aia, (dacă se nu dădea suma mare) Nu ştiu, nu prea merge cu dacă în fotbal. (Până când primeşte şanse un jucător pe care s-a dat bani? ) Ţi s-a părut că a primit şanse? (...) ”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Miculescu a bifat 5 meciuri în actualul sezon, reuşind un gol şi o pasă de gol.

Malaxorul de antrenori din Superligă funcţionează perfect! Câte schimbări au avut loc după primele 39 de meciuri

Afla mai multe despre: david miculescumm stoicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare