Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie ce va face Edi Iordănescu după ce selecţionerul a simţit că Gigi Becali pune presiune pentru convocarea lui Octavian Popescu | EXCLUSIV

MM Stoica ştie ce va face Edi Iordănescu după ce selecţionerul a simţit că Gigi Becali pune presiune pentru convocarea lui Octavian Popescu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Răspunsul lui MM Stoica după ce s-a scris că selecţionerul nu l-ar mai convoca pe Octavian Popescu la naţională! ”Îl ia, indiferent de ce declaraţii face Gigi Becali!”

MM Stoica intervine în disputa lui Gigi Becali cu Edi Iordănescu în privinţa convocării lui Octavian Popescu

FCSB încheie sezonul regulat pe locul 2, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. După înjumătăţirea punctelor, diferenţa va fi de şapte puncte. Meciul a fost decis de eurogolul lui Octavian Popescu.

La ultima fază a meciului, în minutul 90+3, FCSB a preferat să execute o lovitură liberă scurt. Mingea a fost pasată la Octavian Popescu, iar jucătorul FCSB-ului şi-a luat inima în dinţi, a făcut câţiva paşi şi a tras la poartă. Mingea a fost trimisă perfect de tânărul jucător, iar portarul lui FC Voluntari nu a avut nicio şansă. 

Octavian Popescu l-a încântat pe Gigi Becali prin golul marcat contra Voluntariului, cu un şut de la 30 de metri, iar patronul FCSB a declarat că Edi Iordănescu trebuie să-l ia la echipa naţională a României ca să nu "clacheze la fel ca toţi care au făcut împotriva mea".

Atitudinea şi cuvintele lui Gigi Becali l-au deranjat foarte tare pe Edi Iordănescu, antrenor care oricum îl avea în vederi pe Octavian Popescu. Site-ul gsp.ro scrie că selecţionerul le-a transmis şefilor FRF că dacă Gigi Becali continuă cu declaraţiile şi presiunea asupra sa, special nu-l va mai convoca pe Octavian Popescu, deşi este mulţumit de cum evoluează jucătorul.

Totuşi, oficialul de la FCSB, MM Stoica, a declarat că îl cunoaşte foarte bine pe Edi Iordănescu şi că selecţionerul îl va convoca pe Octavian Popescu, daca va considera că are nevoie de el, indiferent de ce declaraţii va face Gigi Becali. 

”Vă spun un singur lucru. Am lucrat cu Edi trei luni, îl cunosc de mulţi ani. Dacă Edi e convins că Octavian Popescu e jucătorul pentru el, care-l poate ajuta, îl ia, indiferent de ce declaraţii face Gigi. Nu-l văd pe Edi să se autosaboteze. Nu cred că se pune problema din cauza unei declaraţii... Nu cred că şi-ar permite să lase un jucător de nivelul la care e Octavian acum. 

Să discutăm despre Coman la 18-19 ani. Nu are legătură. Păi, discutam despre Coman atunci la naţională? Nu erau cifre rele, dar Octavian, cu un an mai mic, a marcat şase goluri în campionatul nostru. Coman jucase la juniori numărul 9. Nu prea are importanţă. Coman e doar atacant lateral stânga şi am terminat discuţia. Atât. Octavian poate juca pe mai multe poziţii”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Octavian Popescu a marcat şapte goluri şi a livrat trei pase de gol în 28 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: fcsb-popescu-iordănescu-becali 

viewscnt
Articole similare