Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, uluit de forma fizică a lui ianis Hagi: „Uite ce braţe are!” | EXCLUSIV

MM Stoica, uluit de forma fizică a lui ianis Hagi: „Uite ce braţe are!” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi.

MM Stoica, uluit de forma fizică a lui ianis Hagi: „Uite ce braţe are!” | EXCLUSIV

Deşi are mari probleme la Rangers, acolo unde şi-a pierdut inclusiv locul de rezervă în echipă, Ianis Hagi este lăudat de MM Stoica. Oficialul de la FCSB a remarcat progresul făcut de internaţionalul român în ceea ce priveşte masa musculară.

„El s-a transformat enorm. Mai e ceva, să spui că un jucător vine după accidentare şi vrei să-l împrumuţi, îl împrumuţi, dar nu în Scoţia. Diferenţa e imensă între Celtic şi Rangers faţă de restul echipelor.

Poate să plece sub formă de împrumut, cu opţiuni de cumpărare. Şut s-a lovit genunchi în genunchi cu Panţîru, încet, nici n-a vrut să-l lovească, deci intrarea a fost uşoară, iar Panţîru nu joacă de doi ani jumătate.

Ianis s-a făcut bărbat, uite ce braţe are, uite ce picioare a făcut. Uite cum arată Angel Di Maria şi nu-mi amintesc o accidentare dură a lui”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Verdict dur în privinţa lui Ianis Hagi. ”Este clar că nu are suportul antrenorului” | EXCLUSIV

Ianis Hagi (24 de ani) este într-o situaţie delicată la Rangers, unde a prins doar 35 de minute în acest sezon. Fostul jucător al Fiorentinei a răbufnit după meciul cu Morton din Cupa Ligii Scoţiei, iar antrenorul Michael Beale a decis să îl pedepsească.

Ianis Hagi nu a fost trecut pe lista UEFA în vederea play-off-ului cu PSV pentru grupele Ligii Campionilor, astfel, plecarea românului de la cel mai titrat club din Scoţia este iminentă. 

”Este foarte greu ca un jucător accident să revină la o echipă precum Glasgow Rangers, care în campionat câştigă meci de meci. Tu nu ai cum să revii, pentru că echipa bate tot. Dacă eşti într-un campionat mai puternic, precum Premier League, este normal ca la o etapă sau două sa apară o sincopă, şi atunci antrenorul este obligat să schimbe, mai ales în plan ofensiv.

Rangers este o echipă care meci de meci câştigă. Cum să schimbi echipa? Mă uitam la el, a jucat extrem de puţin. Dacă îţi doreşti cu adverărat ca un jucător să revină îi dai mai multe minute. Se vede clar că nu are suporterul antrenorului. Dacă tu chiar ţii la un jucător, îi găseşti loc. Nu ai cum să laşi un jucător în afara lotului decât dacă eşti convins că nu te poate ajuta”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagimm stoicarangers 

viewscnt
Articole similare