Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mo Salah, insultat de fanii lui West Ham: ”Musulman de...”. Ce măsuri au anunţat reprezentanţii clubului de pe London Stadium

Mo Salah, insultat de fanii lui West Ham: ”Musulman de...”. Ce măsuri au anunţat reprezentanţii clubului de pe London Stadiumgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Meciul dintre Liverpool şi West Ham United, încheiat, luni, la egalitate, scor 1-1, a scos la iveală momente care nu ar trebui să aibă ce căuta pe un teren de fotbal.

Fanii lui West Ham au avut un atac rasist la adresa starului de la Liverpool, Mo Salah. Aceştia i-au strigat injurii în timp ce acesta se îndrepta spre colţul terenului, pentru a executa o lovitură de la colţ.

„Salah, musulman de r***t” au fost cuvintele care au răsunat din pieptul fanilor englezi. Poliţia şi Liga Profesionistă de Fotbal din Anglia investighează acum incidentul şi anunţă că vor fi luate măsuri fără precedent.

”Avem zero toleranţă pentru astfel de comportament. Suntem un club de fotbal sănătos. Indiferent de ani, rasă, religie sau apartenenţă, de statutul civil, sex sau orientare sexuală, dizabilităţi etc, toată lumea este bine venită pe London Stadium. Oricine va fi surprins în timp ce comite o infracţiune, va fi dat pe mâna poliţiei şi i se va interzice accesul pe viaţă pe London Stadium. Nu se acceptă un asemenea comportament pe stadionul nostru”, a spus un reprezentant al clubului West Ham United.

Afla mai multe despre: west ham unitedliverpoolmo salah 

viewscnt
Articole similare