Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Modestia” lui Zlatan după ce a revenit la echipa naţională la 40 de ani: ”Corpul îmbătrâneşte, dar capul întinereşte şi eu devin mai frumos” :)

”Modestia” lui Zlatan după ce a revenit la echipa naţională la 40 de ani: ”Corpul îmbătrâneşte, dar capul întinereşte şi eu devin mai frumos” :)

Fotbal

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic şi-a exprimat bucuria de a fi reuşit să dea curs convocării la naţionala Suediei pentru ultimele meciuri din preliminariile Cupe Mondiale din 2022, după ce ratase participarea la Euro 2020, vara trecută, din cauza unei accidentări.

Totuşi, Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a arătat o încredere prudentă în ceea ce priveşte refacerea lui după accidentare.

Cu o longevitate excepţionala la un nivel foarte inalt, atacantul echipei AC Milan s-a declarat disponibil sa joace ambele partide din deplasare, cu Georia (joi) şi cu Spania (duminică), dar cu un "echilibru" în ceea ce priveşte timpul de joc.

”Modestia” lui Zlatan după ce a revenit la echipa naţională la 40 de ani

"În fiecare zi îmi cunosc mai bine corpul. El îmbătrâneşte, dar capul devine mai tânăr şi eu devin mai frumos. Sunt lucruri noi în fiecare zi", a glumit Zlatan.

După aproape cinci ani în care a fost departe de echipa naţională, Ibra şi-a anunţat revenirea în martie, materializată prin participarea la două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Dar, din cauza unei accidentări la genunchi, cel mai bun marcator din istoria naţionalei suedeze a trebuit să urmărească Euro 2020 în faţa televizorului.

"A fost greu. Era o parte dintre lucrurile care mă bucurau şi mi-au lipsit acele meciuri. Dar trebuia să fiu sincer cu mine însumi. Nu era sută la sută”, a spus atacantul.

Noi probleme fizice l-au ţinut în afara terenului până la jumătatea lunii octombrie, dar cel care s-a autointitulat "regele" Suediei poate juca din nou sub conducerea antrenorului Janne Andersson.

"Toată lumea vrea să joace, dar cred că trebuie să am un echilibru cu privire la timpul de joc, din cauza accidentărilor suferite.

Dacă găsesc echilibrul potrivit, ar trebui să pot juca cât mai mult posibil”, a adăugat fotbalistul născut la Malmo.

Jucătorul cu 62 de goluri în 118 selecţii spune că antrenorul va decide dacă îl va folosi sau nu.

"Sunt aici pentru că sunt un membru al echipei. Dacă Janne vrea să le joc pe amândouă, le voi juca pe amândouă.

Dacă vrea să joc doar un meci, voi juca unul. Totul depinde de ceea ce vrea Janne", a spus el.

După şase etape, Suedia este prima în Grupa B, cu 15 puncte, în faţa Spaniei (13 puncte) şi a Greciei (nouă puncte).

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare