Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modificarea de ultim moment făcută de Gică Hagi în echipa de start a Viitorului. Explicaţia oferită de "Rege"

Modificarea de ultim moment făcută de Gică Hagi în echipa de start a Viitorului. Explicaţia oferită de "Rege"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a fost nevoit să facă o schimbare de ultim moment în echipa de start a Viitorului. Titularul din poartă, Cătălin Căbuz, a fost înlocuit cu Arpad Tordai, în poartă.

"Vrem să facem un meci bun, să ne impunem. Căbuz are o problemă la stomac şi l-am pus pe Tordai. Suntem la început de campionat şi am făcut echipele aşa cum am planificat, jucăm din trei în trei zile. Interesul nostru şi al lor sunt cele trei puncte, niciodată nu poţi fi sigur de un meci, mai ales după trei luni de pauză. Eu trebuie să mă gândesc la meciul de azi, la cele trei puncte", a declarat "Regele" înaintea meciului cu sibienii. 

FC Viitorul Constanţa şi FC Hermannstadt se întâlnesc, luni, de la ora 20, într-o partidă din etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Meciul va fi transmis, în direct, pe Telekom Sport 1.

Viitorul Constanţa este prima în play-out, cu 27 de puncte, având o singură înfrângere în această stagiune de play-out, etapa trecută, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este neînvinsă după trei dueluri, cu o victorie şi două egaluri, dar are mari probleme privind obţinerea licenţei pentru rămânerea în Liga 1 şi din sezonul viitor, dacă va reuşi acest lucru şi pe teren.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare